| Utilizatorul33997289 a întrebat:

Salut TPU

Am o întrebare despre femei pe care mi-am pus-o de foarte multe ori

E vorba despre relatia sexuala în cuplu.

Întrebare mea este:

Femeile vor sa întretina relații intime? Simt nevoia sa o facă? Sau doar fac așa de dragul soțului?

Nu am auzit niciodată în viața mea ca o femeie să tragă de bărbatul ei sa o facă

Și până la urmă dorința este mai mare la bărbați nu?

Am auzit de afemeiați dat de femei afemeiate nu..nici nu știu dacă există acest termen pentru femei.

O femeie ar vrea sa întretina relatii intime sau cum?

Nu știu de ce dar cred că o femeie ar putea,, rezista" toată viața fără să întrețină relații intime

In schimb la bărbați e altfel ei ar face sex oricând

Îmi puteți da niste răspunsuri?
Chiar nu știu ce să zic

Am auzit de bărbați care au divortat/încheiat o relație pentru că soția/iubita nu voia să întretina relatii intime.

Daca nu voia înseamnă că putea să stea așa foarte mult timp?

Nu știu.e clar că nu știu multe despre femei dar am chestia asta în cap de mult timp și vreau un răspuns

5 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Te inseli amarnic.
Femeilor le place sa faca sex, mai ceva ca barbatii.
Alea care nu vor, e clar ca nu mai sunt atrase de barbatul lor.
Cand esti cu persoana potrivita, te urci pe pereti.
Ba chiar multe femei trag de barbati, care iarasi, nu sunt interesati pentru ca nu vor.
Nu exista femei afemeiate ca nu o fac cu alte femei, insa exista femei care se distreaza in aceeasi masura ca si barbatii.
Nu ai auzit de lucrurile astea pentru ca femeile tac si fac, nu stau sa zica la toti in stanga si in dreapta ca barbatii.
Normal, cum au incheiat barbatii din lisa conexiunii sexuale, asa au fost si femei, nici ele nu inseala degeaba.

| Kufu95 a răspuns:

Nu ai întâlnit tu una care să te placă, să vezi cum va vrea să facă cu tine chiar și când nu te aștepți.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Femeile au dorință sexuală, dar aceasta variază de la persoană la persoană, la fel ca la bărbați. Unele femei inițiază relații intime, dar altele pot fi mai reținute din motive personale sau sociale. Nu este adevărat că femeile ar putea "rezista" toată viața fără sex – depinde de fiecare în parte. Dorința sexuală nu e legată strict de gen, ci de individ.

| 1onur a răspuns:

între doi oamenii bărbat! și femeie! Este strict treaba lor ce se întâmplă în dormitorul lor, căsnicia lor, relația lor.

Relația și căsnicia unei femeie, fete cu bărbatul ei, este strict! intim! între ei doi, ce se întâmplă! și ce are loc să fie....Este absolut normal! ca o femeie, ca o soție, care este în relație cu soțul ei, să-și dorescă parte de iubirea Adevărată cu soțul ei în dormitor!, alături de soțul său!

orice femeie, fată își dorește dragoste, iubirea Adevărată de la soțul ei. Dragostea este altceva! Să iubești Cu Adevărat este cu totul absolut altceva!

Dragoste este trupească! Să iubești cu Adevărat înseamnă căt de mult ca om! Poți să iubești cu Adevărat cu inima! și cu sufletul! tău o fată! un băiat! Sau un băiat! o fată! Să-ți fie toată fericirea Adevărată! și toată bucuria Adevărată! și tot motivul existenței tale pe lumea asta! simți cu Adevărat cum toate zilele tale oferite de Dumnezeu! și Hristos! le trăiești în rai pe Pământul ăsta! Alături de fata, femeia care o iubești cu Adevărat!

Să iubești cu Adevărat pe lumea asta, un băiat sau o fată care nu poți să-ți trăiești viața deloc fără el sau ea, și nu-ți aduce nimic în viață fericirea Adevărat decât acea fată sau acel băiat care îl iubești cu Adevărat, înseamnă că te întâlnești cu Dumnezeul! pe pământ!, și cu Hristos! pe același drum! Loați pe viață de ne despărțit!

| MihaiSpeedster a răspuns:

E o vorbă din bătrâni… Când te scarpini în ureche, cine se simte mai bine, degetul sau urechea?