Si eu ma uitam la ben10 cand aveam 14. hehe. acum am 2j de ani.
Pai...Nici nu i-au dat tuleii si el vrea pasarici... Nu o zic cu rautate.dar la 14 ani frate esti un copil! Stii vorba aia:" Copiii cresc copii!".
Prietene mai crești ai 14 ani nu ești gata pentru sex. Se vede din prostia pe care ai spus-o legată de prezervativ! Nu are nici o treabă virginitatea cu prezervativul.
Cu prezervativ musai daca nu vrei sa ramana gravida, sub nici o forma sa nu uitati de prezervativ ca sa nu aveti batai de cap mai tarziu
Normal ca trebuie sa folosesti prezervativ se gaseste in cartea de romana la pagina 5. Tu esti de sex? eu cand eram de varsta ta nici nu stiam eu ce am in pantaloni dar sa mai vad o fata. Vezi poate lasi gravida saraca fata nu te juca cu asa ceva ca ea se poate sa fie deja fertila la varsta asta si daca scapi un pic de sperma e gata.
Haha nu cred ca au inventat inca varianta pentru copii, tu visezi cam multe fii fericit daca te lasa macar sa o vezi si da totusi daca se intampla minunea foloseste prezervativul ca te vad la stiri dupa
Serios? La 14 ani voi va ganditi la sex?
Eu am 17 ani si sunt virgina. Copiii din ziua de azi ce au ajuns...
Oricum, nu conteaza daca sunteti virgini, tot trebuie folosit prezervativul pentru a evita o sarcina la 14 ani