In primul rand termenul de homofobie e folosit contrar etimologiei, adica ar sugera fobie, frica fata de relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex dar e aplicat persoanelor care nu consideră ca e o idee buna sa ai relatii sexuale cu persoane de acelasi sex, nu are nimeni nici o fobie, frica in privinta aceasta.
Eu sunt convinsa ca sexualitatea noastră e un dar de la Crreatorul nostru care a inventat sexul ca sa fie practicat in relatia de devotament reciproc din cadrul casatoriei hetero. Acest lucru e valabil pentru cat timp vor mai exista oameni pe pamant si cei de 18-20 de ani, sub sau peste au sanse de implinire reală si constiinta aprobatoare doar daca se supun proiectului Creatorului in viata lor si exprima aceasta convingere in fata oricui.
Identitatea sexuala e data de cromozomii nostri sexuali care sunt prezenti in toare celulele corpului, nu exista schimbare de sex doar automutilarea unor organe sexuale urmată de tratament continuu de supresare a sexualtatii ramase. Cineva nascut barbat va fi excitat tot vizual, sau ca femeie tot prin atingere, etc. Singura consolare e ca acum ai un tap ispasitor pentru toate nefericirile din viata personala si anume persoanele care nu considera ca e o idee buna cum iti folosesti sexualitatea cand de fapt propria constiinta, aliniata planului inițial al Creatorului iti saboteaza zilnic fericirea.
Toti, pe langa constiinta avem si o natura inclinata înspre autodistrugere, adica spre toate incalcarile posibile ale constiintei, inclusiv spre lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Mai ales cu filosofia la moda azi ca daca simti ceva e semn ca si trebuie sa actionezi in aceea directie, plus e considerat un mare eroism sa iti parasesti partenerul hetero pentru cineva homo, e foarte posibil ca
numarul celor ce adera la ideile comunutatii LGBTetc sa creasca. Dupa cum spuneam toti suntem pacatosi si inclinati spre autodistrugere, numai mila si bunătatea Tatalui nostru ceresc ne mai pot salva.
Am citit si marturia unei fete adoptate care a fost crescuta de doua mame si a spus ca chiat daca ambele au fost iubitoare, i-a lipsit enorm incurajarea si protectia unui tata si ea isi doreste neaparat o famile hetero.
Avand in vedere ca toti ne mastem cu un rezervor mare de nevoie atat de dragoste materna, care iti da starea de bine, de abundenta sufleteasca cat de si de dragoste paterna care te incurajeza, te face savte siti capabil, calificat si tot mai putini au parte de doze suficiente si continue, nu e de mirare ca sunt atâția adolescenti cu rezervoare goale si flamamzi inca dupa iubire din partea cuiva de acelasi sex si interpreteaza aceasta tanjire ca semn ca poate aoartin comunitatii LGBT. Plus nevoia adolescentul de autodefinire, de reconsiderare a valorilor, convingerilor parintilor, plus parinti prea ocupati, cu punti subrede de comunicare cu ei. Si reteta de confuzie sexuala e completa. Urmeaza schimbare de sex, apooi 40% din cei trans se sinucid de dezamagirie ca paradisul promis e fata morgana.
Si daca ar accepta majoritatea, nu dovedeste nimic, suntem cine spune Creatorul că suntem.
Eu cred ca Tu
Ca si Toti
Ai un Tata care are Penis
Si o Mama care are Vagin.
Punct, si poti gandi orice e aberatie.
Sa stii ca romanii au inceput sa devina mai toleranti, mai deschisi la minte.
Iar cu adoptiile nu stiu ce sa zic. Deja sistemul face ca procesul de adoptie sa fie unul foarte lung si greu si nu prea mai sunt asa multi copii abandonati cum erau acum cativa ani, e foarte putin probabil ca un cuplu gay sa reuseasca sa adopte un copil
In mod normal asa ar trebui dar tinerii sunt cel putin la fel de homofobi ca batranii
Statul bagă o grămadă de bețe în roate acum cuplurilor hetero, pentru adopții. Ce zici tu, sunt vise.
Copiii instituționalizați sunt doar business-urile oneroase ale unora.
Nimeni nu va încerca să schimbe ceva în legislație, mai ales când vorbim despre bani.