Uneori "cicălitul" şi purtatul oarecum urât sunt semne că el te place de fapt, dra nu ştie cum să ţi-o (s)pună.
Buna
Asa se intampla uneori. Baietii nu stiu cum sa arate ce simt si o fac cum pot si stiu. Poti incerca sa vorbesti cu el, si sa-l intrebi de ce se comporta asa cu tine.
Daca spune ca ii place de tine, spune-i ca si tie de el. Bafta
Nu te place, dă-i motive să te cucerească dacă nu o face atunci e timpul să-i da-i pace.
Niciodată să nu lupţi pentru cineva pentru care nu-ţi dă nici măcar un motiv s-o faci.
Posibil sa te placa si asa sa fie felul lui. Daca nu vb urat si nu te jigneste e ok. Daca te dojeneste poate incerca sa iti explice ca gresesti in ceea ce faci si cum gandesti-e un tip mai protector sa zic.Nu stiu cat de indragostita esti tu de el dar eu zic ca e doar atractie.Nu poti sa te indragostesti de cineva daca el nu pune sntimente la randul lui.Trebuie sa vb cu el si sa-i explici ca te deranjeaza anumite lucruri-daca te respecta si tine la tine -va lasa de la el. Oricum trebuie sa intelegi ca e baiat si ar trebuie sa dovedeasca, ca ai palce de tine prin fapte si mai putin prin vb.
" Mie imi place de EL", da cine-i, Dumnezeu de scrii el cu majuscule in mijlocul propozitiei?
Iti zic un secret pe care nimeni nu-l mai stie, se scrie cu litera mare la inceput de propozitie, numai la inceput de propozitie exceptie facand substantivele proprii (Dorel, Miruna, Brasov, Iasi,...) nu dupa virgula, nu cand vrei tu, ok?
Lasa baietii si pune mana pe carte!
Bine zis
Poate ii place de tine si ascunde asta
Daca vrei sa aflii roag-o pe o colega sa il puna pe un prieten sa intrebe daca te place sau trimite-i un mesaj
cred ca te place tare dar poartate mai frumos cu el daca vrei sa te plac mai mul esti draguta si desteapta succses"D
Unii baieti se comporta asa pentru ca plac o anumita perosana, dar tu ca sa afli daca te place si nu ai curaj sa il intrebi, ii poti intreba pe prietenii lui ce parere are despre tine, si tu sa te porti frumos cu el in continuare
Nu ai de unde sa stii ca te place, daca sa zicem ar veni la tine si te ar bate inseamna ca te place? poate vrea sa fiti prieteni dar nimic mai mult, daca e '' marea ta dragoste '' spune-i ce simti dar banuiesc ca nu ai mai mult de 14 ani, o sa aflii de prima dragoste mai tarziu pentru ca astea se numesc decat '' placeri '' a place pe cineva e diferit de a iubi, se spun prea des cuvintele astea unice unor persoane care nu merita nici atentia si nici timpul tau.
AlexEjmecheru întreabă: