anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare... e un baiat la mine in clasa de care as putea sa spun ca imi place. In clasa a X-a, acum fiind a XI-a, el mereu venea dupa mine cand ieseam din clasa si se plimba uneori cu mine afara, o data chiar mi-a spus : imi place sa vorbesc cu tine, iar eu am zambit si am spus ca e reciproc. Dar atunci nu voiam nimic, am avut niste probleme in familie si nu mi-am permis sa ma complic, asa ca m-am indepartat usor usor de el. Totusi, acum, intr-a 11-a, il vad ca nu mai are acelasi comportament, dar il surpind din cand in cand uitandu-se la mine. Iar cand ies din clasa, vine dupa mine si il intreb unde se duce, iar el imi spune ca la cancelarie sau altceva. El e genul care nu saluta oamenii cand trece pe langa ei, nici macar pe cei apropiati. Nici pe mine nu m-a salutat, dar a facut tot posibilul sa-l vad. Eu ma concentrez mult pe scoala si am note destul de mari, iar el e aproape opusul. Sunt o fire mai greu accesibila, dar si el. Credeti ca ii mai place de mine? Mai am vreo sansa cu el?

1 răspuns:
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Cea mai buna metoda de a afla, este sa te apropii de el, si sa-l intrebi ce simte el pentru tine.
Nu conteaza cum esti tu * faptul ca tu inveti si el nu * si cum e el, deoarece in ore fiecare e atent si invata pentru el, asa zic eu.
Deci, incearca si discuta cu el. Bafta