anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare,e urgent! Deci,am cunoscut o fata, cu un an mai mare ca mine, am facut ce am facut si m-am facut impreuna cu ea(dupa cateva eforturi ca placea pe altcineva).Am fost impreuna ceva timp(o perioada scurta) dar ne-am despartit(ea de mine). Zicea ca atunci cand am intrebat-o intrebarea suprema(daca vrea sa fim impreuna) nu stia daca ma place sau nu ca pe un iubit iar acum a spus ca ma place mai mult ca pe un prieten.Deci ne-am despartit(am fost cioburi si inca sunt pentru ca tineam mult la ea), dar m-am spart mai tare cand am aflat ca la o luna dupa despartire s-a facut intr-o relatie.Credeam ca este o gluma, dar dupa am vazut-o pe strada ca mergea si se saruta cu un tip.Am fugit repede acasa si ma intrebam ce sa fac(pentru ca voiam sa ne reimpacam), am plans 30 de minute si am intrat pe facebook.Acum inca sufar din cauza ei si ma ciobesc si mai tare cand vad ca tot scrie statusuri pe facebook genbig grinerpina**** se simte iubita cu Herpescu****
:* :-)) ( '}{' ) #-)

Si alte chestii...
Idea este...cum fac ca s-o uit,pentru ca nu mai avem sanse sa fim impreuna.
Va rog ajutati-ma sa trec peste, dau funda, dau orice numai sa ma ajute cineva pentru ca sufar enorm din cauza ei.Cateodata am zile in care ma apuca plansul cand sunt pe afara,imi parasesc prieteni,ma duc acasa, bag cornu in perna si bocesc, 2-3 ore.
Zic din nou, dau funda, numai sa fiu ajutat.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Love4Music a răspuns:

Aici ai leacul: http://www.nlpmania.ro/......15-minute/

Pe mine m-a ajutat foarte mult. Ai tot ce iti trebuie in link.
Bafta frate.

2 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Iti gasesti alta fata si nu te mai gandi la fosta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cautati activitati gen invatat, mai citeste o carte, ignora complet fb sau alte medii de socializare in favoare celor care presupun miscatul dosului din casa.
Spor