| XcozuD a întrebat:

am o intrebare : Eu si cu prietena mea am facut-o in noaptea de revelion (alaltaseara) si ne-a cam luat valul siii am inceput actul sexual fara prezervativ dupa 2-3 minute mi-am pus prezervativul (nu ejaculasem in ziua respectiva),intrebarea mea este urmatoarea : Sunt sanse ca sa ramana insarcinata? Daca da, care sunt sansele?
Si a doua intrebare : Pana in seara de revelion m-am mai jucat cu pasarica iei cu degetul happy nu i-a curs sange nici cand m-am jucat cu degetul atunci nici acum cand am facut dragoste ea a spus ca nu a mai facut-o inainte cu nimeni. Intrebarea mea este : A fost virgina? sau s-a dezvirginat ea cu degetul? Ea m-a intrebat azi daca mai e virgina si eu i-am spus ca nu mai are cum sa fie virgina din moment ce am facut-o, ea crede ca mai este virgina ca nu i-a curs sange.
Eu am 18 ani ea are 17 suntem impreuna de 6 luni
Orice raspuns sau parere este bine venit/venita!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| vocea a răspuns:

Daca nu ti-ai dat drumul in ea nu o sa ramana gravida niciodata, iar virginitatea inseamna sa se culce cu altul inaintea ta, asta inseamna sa nu mai fie.

| Alicezzz a răspuns:

Daca are himenul elastic de aceea posibil nu a sangerat. Cat despre sexul neprotejat fie si 2-3 minte... minutele alea te pot face tatic, nu uita de luchidul pre'ejaculare care contine spermatozoizi, pe viitor nu mai intretine relatii sexuale fara protectie. Bafta

| Stefanismyname a răspuns:

Daca nu ti ai dat drumul in ea nu are cum sa ramana insarcinata, asta e clar...
Cat despre treaba cu virginitatea cred ca probabil s-a dezirginat ea cu degetul, mai incercati cateva partide, poate chiar este virgina si pur si simplu nu i-a curs sange