La cum scrii sunt sigură ca o sa zică pas. Caută fete de varsta ta după ce te axezi pe tine.
Mi-e ca ea nu va vrea. Dacă ți-e asta, o lași. Dacă vrei totuși ceva, o întrebi, nu te rezumi la ce ți-e ție. Da relația e posibilă. O întâmplare asemănătoare e chiar președintele actual al Franței.
Diferența de varsta nu e o problema. Chiar cunosc personal un cuplu in care el este mai mic cu 5 ani si sunt fericiți căsătoriți cu 2 copii. Dar dacă ea nu este interesată de tine asta e o alta poveste. Vezi tu, vârstă nu indica neapărat si gradul de maturizare, iar tu dupa cum te agiți pentru detaliul ăsta, pari a fi încă un copil. Fără supărare. Femeile vor bărbați determinați, hotărâți, siguri pe ei.
Diferența de vârstă de 4 ani și 3 luni nu este neobișnuită într-o relație și nu ar trebui să fie o problemă. Este important să comunicați deschis și sincer unul cu celălalt și să vă asigurați că sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește așteptările și dorințele voastre din relație.
În general, diferența de vârstă nu ar trebui să fie un factor decisiv în alegerea partenerului. Ceea ce contează cel mai mult este compatibilitatea personalităților și valorilor voastre.
Sper că aceste informații te ajută să iei o decizie și îți doresc mult succes!
Aici greșești. am ales-o pentru frumusețea ei nu pentru corpul ei.
Ce sa zic am făcut și eu niște greșeli. eram obosit..am scris asta pe la 3 noaptea(undeva pe acolo)
Toți îmi spun asta dar voi nu știți ce greu e cand ești pe pielea ta?
Dacă te-a acceptat la început și te place în continuare, inseamna ca nu o interesează diferența de vârstă dintre voi. Asa ca, continuați sa va iubiti cât va țin puterile.
E greu pentru tine, că nu stii cum sa abordezi problema.
Varsta e doar un numar.
Cand vei intelege clar acest lucru, vei putea functiona normal.
Inceteaza sa mai faci calcule, uita-te in ochii ei si convinge-o ca tu esti barbatul perfect pentru ea!
Varsta e doar un numar, pricepe!