anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu..am o întrebare foarte importantă.

Am 20 de ani și îmi place de o fată care e mai mare decât mine cu 4 ani și 3luni..deci ea are 24. Faza e ca eu aș vrea sa fie ceva între noi dar mi-e ca ea nu va vrea asta deoarece m-ar crede un copil.Si încă o faza ar fi ca ea când face 25 eu o sa am aproape 21..adica în 2-3luni o sa fac 21. și nu vreau sa se creeze iluzia ca e mai mare de cât mine cu 5 ani nu cu 4..atunci ar fi ceva mai rău.Ce pot sa fac?
●E posibila relația sau e diferența prea mare de varsta și sa ma axez pe cineva de varsta mea?
PS: Pe mine nu m-ar deranja varsta ei dar totuși... poate sunt prea mic și vorbește prostia din mine.

**Aveți întâmplări asemănătoare?

Va rog sa răspundeți°

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| vidia a răspuns:

La cum scrii sunt sigură ca o sa zică pas. Caută fete de varsta ta după ce te axezi pe tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mi-e ca ea nu va vrea. Dacă ți-e asta, o lași. Dacă vrei totuși ceva, o întrebi, nu te rezumi la ce ți-e ție. Da relația e posibilă. O întâmplare asemănătoare e chiar președintele actual al Franței.

| darrio2007 a răspuns:

De ce nu ii spui si ei ce ne-ai spus si nouă?

| nevermind1234 a răspuns:

Diferența de varsta nu e o problema. Chiar cunosc personal un cuplu in care el este mai mic cu 5 ani si sunt fericiți căsătoriți cu 2 copii. Dar dacă ea nu este interesată de tine asta e o alta poveste. Vezi tu, vârstă nu indica neapărat si gradul de maturizare, iar tu dupa cum te agiți pentru detaliul ăsta, pari a fi încă un copil. Fără supărare. Femeile vor bărbați determinați, hotărâți, siguri pe ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diferența de vârstă de 4 ani și 3 luni nu este neobișnuită într-o relație și nu ar trebui să fie o problemă. Este important să comunicați deschis și sincer unul cu celălalt și să vă asigurați că sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește așteptările și dorințele voastre din relație.

În general, diferența de vârstă nu ar trebui să fie un factor decisiv în alegerea partenerului. Ceea ce contează cel mai mult este compatibilitatea personalităților și valorilor voastre.

Sper că aceste informații te ajută să iei o decizie și îți doresc mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Aici greșești. am ales-o pentru frumusețea ei nu pentru corpul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru vidia):

Ce sa zic am făcut și eu niște greșeli. eram obosit..am scris asta pe la 3 noaptea(undeva pe acolo)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Toți îmi spun asta dar voi nu știți ce greu e cand ești pe pielea ta?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă te-a acceptat la început și te place în continuare, inseamna ca nu o interesează diferența de vârstă dintre voi. Asa ca, continuați sa va iubiti cât va țin puterile.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

E greu pentru tine, că nu stii cum sa abordezi problema.

greece12
| greece12 a răspuns:

Varsta e doar un numar.
Cand vei intelege clar acest lucru, vei putea functiona normal.
Inceteaza sa mai faci calcule, uita-te in ochii ei si convinge-o ca tu esti barbatul perfect pentru ea!
Varsta e doar un numar, pricepe!

Răspuns utilizator avertizat