OOOHHH,ce dragut, daca toti baietii ar fi asa ca tine:*, poti sa-i spui cine esti tot printr-un bilet si sa-i spui ca o placi de mai mult timp, sau daca tot e iarna si vrei ceva romantic, scrie in zapada "TE IUBESC"-in fata casei ei si strig-o sa iasa la geam!:*FUNDA
Daca toti baietii ar fi ca el... Poate ca sunt doar ca nu aveti ochi sa vedeti. Poate si tu ai sau ai avut un admirator pe care nu l-ai bagat in seama.
Nu-i chiar asa...imi place tare de cineva dar nu pot sa-i spun ca mi-e teama ca ma va ignora... oricum il plac de pe clasa 1 si acum suntem in a 8-a , o data am recunoscut ca-l plac si m-a auzit din greseala, eram in a 6-a.Acum suntem colegi de banca si crede ca nu mai simt nimic pentru el
Mai asteapta vreo 15 ani pana se insoara, spune-i dupa ca il placi, sa regretati timpul pierdut.
Pur si simplu spune-i. Sa stii ca e tare aiurea chestia asta cu anonimatul. Si mie imi place de un baiat si ii dau semne ca il plac dar nu vreau sa ii zic concret iar el da la randul lui semne ca ma place dar nici el nu are curaj sa faca nimic. Daca o tinem toti tot asa se duce de rapa tot. Daca vrei sa fii cu ea, spune-i nu ai ce pierde, iar daca va comenta ceva pastreaza-ti mandria fii cool orice ar fi si va regreta ea
Spune-i cine esti si incearca sa fii evident ca o placi, nu-i spune ei din prima.
Noname69 întreabă: