5-6 luni nu inseamna nimic atata timp cata aveti aceeasi varsta la ani. Abordeaz-o normal exact ca si cum ati fi deodata pentru ca de fapt asa si sunteti daca e mai mare doar cu cateva luni si nu cu ani.
Sall.Intra si tu in vorba cu ea,fate placut ei,pune-o mereu in centrul atentie,arata-i ca o placi prin diferite moduri,invit-o la un suc, o prajitura, doar voi doi. Oferai un trandafir.Bafta la cucerit
Pai,cand o vezi,fii sigur ca te observa cand o privesti frumos si ii zambesti. Daca aveti prieteni comuni, apeleaza la ei. Sper ca te-am ajutat in gasirea modalitatii potrivite pentru a te apropia de acea fata, Succes!
Cunoaste-o mai bine vrajesteo de ex te-am vazut pe acolo mi-ai placut sau daca chiar vrei sa vezi ca fata te place fi nesimtit si ia-o mai din scurt da mai bine cu incetu bafta!
Fii tu insuti, intra in vorba cu ea nu conteaza vrasta intr-o relatie si fara trandafiri la prima intalnire, pare un gest de cocalar nu da dovada de disperare
Buna!
Stai cat mai mult in preajma ei, fa-o sa se simta fericita alaturi de tine si fii cat de dragut poti cu ea!
Ai avut ocazia pe 8 martie sa ii cumperi ceva, era o oportunitate. Mai ai ocazia ca de 1 Aprilie sa ii faci un cadou frumos, foarte frumos si sa ii spui ca este de ocazia zilei de 1 aprilie. Fetelor le plac baietii cu simtul umorului.
Razi la glumele ei si fa-i complimente! Presupun ca din ceea ce am scris ai inteles in mare parte ce am vrut sa zic.
Succes!
Am dat fundita...nu va suparati pe mine dar chiar nu stiam cui sa i-o dau... fiindca toti mi-ati fost de folos Multumesc!
Mutubal întreabă: