Ce copil imatur esti, adevarat grait krem: mintile sunt blocate cu lacate. si raspunsurile pe masura intrebarii, cum sa fi gelos pe asa ceva, ca are o rpeietna apropiata? si ce daca se pipaie? incordatule
Din punctul meu de vedere comportamentul lor nu e normal. Adica nu cred ca e ok ca se pipaie si etc. Inteleg ca isi spun tot(desi e si asta putin cam exagerat) dar sa se pipaie e cam mult...
Posibil, cu toate ca sunt lucruri diferite, dar ei su cred ca as fi gekoasa adica iubitul meu ar avea un prieten cu care ar face lucruri de genu. Hai ca de vorbit orice, mai e cum mai e, desi nici aici nu sunt de acord, pentru ca este viata voastra intima privata, ar tebui sa ramana intre voi, dar totusi sa se pipaie ...e cam aiurea. Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea.Acum pe bune, ar trebui sa isi schimbe putin comportamentul..bine acum depinde si de cati ani aveti voi, si cat de maturi sunteti.
Dar si eu cred ca as fi geloasa*
Scuze pentru aventualele greseli. Din neatentie
Stai calm, nu ai de ce sa fii gelos, sunt fete, rad, se distreaza, o sa i-o faci si tu la un moment dat, stai calm. si nu mai fii gelos pentru ca nu ai de ce!