| fancyLadyGaga a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare legata de o posibila sarcina daca s-a folosit prezervativ. Treaba sta asa,a fost sex protejat,numai ca el nu si-a dat seama cand a ejaculat iar sperma s-a adunat la baza prezervativului. Exista riscul ca acesta sa se fi curs si sa fi ajuns in vagin?

Si inca o intrebare, daca ar fi ajuns sperma la intrarea in vagin..inca exista acel risc de a ramane insarcinata?
Multumesc anticipat, ofer fundita. happy

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa nu isi dea seama cand a ejaculat? asta e vrajeala din partea lui.

Penisul trebuie retras si prezervativul schimbat dupa ejaculare daca se doreste continuarea actului sexual tocmai din motive de siguranta. Daca sperma a iesit din prezervativ si sa scurs e destul de posibil sa fie sanse de sarcina

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca faci sex cu un astfel de baiat, care nici nu realizeaza cand face mizerie la locul de munca, atunci orice este posibil.

| Alcyon a răspuns:

Esti sigura ca era sperma? Poate era lichid de la tine. Mi se pare ciudat ca nu si-a dat seama, cand are orgasm. Daca sperma ajunge la intrarea in vagin, e posibil ca spermatozoizii sa patrunda inauntru. Acum depinde si in ce perioada erai (daca erai chiar la ovulatie sau nu) si de gradul tau de fertilitate. E greu de dat un verdict.

| Public22 a răspuns (pentru Alcyon):

A avea un orgasm este una si a ejacula este alta. Poate ca practica continenta sexuala si are mai multe orgasme fara sa ejaculeze si nu si-a dat seama cand a ejaculat, poti confunda orgasmul cu ejacularea. Ok, ma indoiesc ca baiatul acela ar practica asa ceva si da nu are scuza, cum sa nu-ti dai seama cand ejaculezi. Doar am vrut sa par interesant prima data. laughing))

| zaratu a răspuns:

Esti sigura ca era sperma? Poate era lichid de la tine. Mi se pare ciudat ca nu si-a dat seama, cand are orgasm. Daca sperma ajunge la intrarea in vagin, e posibil ca spermatozoizii sa patrunda inauntru. Acum depinde si in ce perioada erai (daca erai chiar la ovulatie sau nu) si de gradul tau de fertilitate. E greu de dat un verdict.

| Alcyon a răspuns (pentru zaratu):

Tu ce naiba faci? Imi copiezi raspunsurile? happy