Cum sa nu isi dea seama cand a ejaculat? asta e vrajeala din partea lui.
Penisul trebuie retras si prezervativul schimbat dupa ejaculare daca se doreste continuarea actului sexual tocmai din motive de siguranta. Daca sperma a iesit din prezervativ si sa scurs e destul de posibil sa fie sanse de sarcina
Daca faci sex cu un astfel de baiat, care nici nu realizeaza cand face mizerie la locul de munca, atunci orice este posibil.
Esti sigura ca era sperma? Poate era lichid de la tine. Mi se pare ciudat ca nu si-a dat seama, cand are orgasm. Daca sperma ajunge la intrarea in vagin, e posibil ca spermatozoizii sa patrunda inauntru. Acum depinde si in ce perioada erai (daca erai chiar la ovulatie sau nu) si de gradul tau de fertilitate. E greu de dat un verdict.
A avea un orgasm este una si a ejacula este alta. Poate ca practica continenta sexuala si are mai multe orgasme fara sa ejaculeze si nu si-a dat seama cand a ejaculat, poti confunda orgasmul cu ejacularea. Ok, ma indoiesc ca baiatul acela ar practica asa ceva si da nu are scuza, cum sa nu-ti dai seama cand ejaculezi. Doar am vrut sa par interesant prima data. ))
Esti sigura ca era sperma? Poate era lichid de la tine. Mi se pare ciudat ca nu si-a dat seama, cand are orgasm. Daca sperma ajunge la intrarea in vagin, e posibil ca spermatozoizii sa patrunda inauntru. Acum depinde si in ce perioada erai (daca erai chiar la ovulatie sau nu) si de gradul tau de fertilitate. E greu de dat un verdict.