anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU. Am o intrebare mai ciudata, ma tot gandeam si este adevarat ca toate cuplurile de indragostiti au facut sau fac sex oral?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

De obicei mare parte din cupluri fac sex oral destul de des.Si femeia face barbatului dar si barbatul ii face femeii.
De regula oamenii isi fac sex oral dupa ce se cunosc mai bine, nimeni nu face sex oral unui om care nu il cunoaste bine adica daca e la prima intalnire.
Insa exista si cupluri care nu practica sex oral, pentru unii sexul oral e ceva foarte degradant.
Cuplurile practica sex oral deoarece sexul oral provoaca placere de ambele parti.
E foarte placut cand femeia decojeste bananuta unui barbat si o suge ca pe o acadea dar e foarte fain si cand barbatul baga limbuta in borcanul cu miere al unei fete.

Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este adevărat.

| iulia0514 a răspuns:

Răspunsul este "Nu" nu toate cuplurile au făcut sau fac sex oral sunt cupluri de oamenii căsătoriți de 20 /30 de ani care nu practica acest tip de sex din mai multe motive
1 - Sexul oral este considerat de unele persoane scârbos
2- uni îl asociază în mod direct cu prostituția
3 - uni considera ca e păcat sa practice sexul oral!
Cunosc oamenii care doar când aud de așa ceva vomita! Deci sper ca te-am lămurit!

| Andra4862 a răspuns:

Salut! Eu cred ca da deoarece așa își manifestă oamenii dragostea.

| Xxdelma a răspuns:

Da! E ceva normal! Fii open mind, după ce faci o sa îți placa, o s o consideri o normalitate, pe care sa o vrei din propria inițiativa!