| IB a întrebat:

.am o intrebare mai dificila..in primul rind eu am o prietena care am 2 luni decind ma intilnesk cu ea. fata e frt ok...dar problema mea e ca ..imi place mult de sora ei foarte e comunicativa..eu eam spus cami place de ea ea stie prea bine si ei tot ii place doar ca problema sora ei are prieten si e in grecia si nu stiu cum sa fac sa o am linga mine. vreau sa ma sfatuiti voi va rog foarte mult.dau funda la toti multumesc

5 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Un prim sfat. Învaţă să scrii.

| sebysebyca a răspuns (pentru Woodenpints91):

Ce conteaza daca stie sa scrie cand mintea il duce la prostii! i-auzi, ala e in grecia, isi rupe oasele la carat portocale si asta vrea sa-i suteasca gagica! daca spun ca-i idiot, estiu de acord cu mine?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru sebysebyca):

Puţin îmi pasă ce vrea să facă, este problema lor. Chestii de genul se întâmplă la tot pasul...eu m-am legat doar de faptul că nu prea ştie să scrie corect.

| Pufu a răspuns:

Ok,esti un mare porc! In primul rand ca te gandesti la faptul sa o inseli pe actuala ta iubita cu sora ei, si in al 2-lea rand ca sora ei are si ea iubit, dar totusi vrei sa fiti impreuna....Aloo,revino-ti!

| RockaruL a răspuns:

Macar invata sa scrii, si dupa gandeste-te ca omul ala acolo in grecia munceste nu ca tine stand ca un cartof incercand sa agati gagici.