Sinceritate,fidelitate,iubire,intelegere,respect etc! Cred ca aceste lucruri trebuie respectate de ambii parteneri! Te pup!
Ce le place baietilor fitosi de la o fata.
Sa fie blonda, sa aiba forme mari, picioare lungi, sa fie proasta, sa-i placa sexul si o relatie scurta.
Ce le place baietilor destepti la o fata.
Sa fie frumoasa, desteapta, descurcareata, gospodina si sufletista => o relatie lunga si frumoasa.
Păi ai zis cam aceleași...
Tu de care ești?
Eu nu cred ca am spus cam aceleasi...
Eu sunt din grupa a doua .
Bun
Sa fie smechera, adica sa stie sa iti dea peste nas cand trebuie, sa arate cat de cat bine, sa nu o vad cum se ia cu toti in brate si cum vorbeste cu toti ce faci frumu, pisi, baby exista o limita cu din astea, sa fie intelegatoare si mai sunt mai multe dar pana la urma oricum ar fi daca iti place de e o iubesti oricum.
Daca sunt un porc vreau numai sex iar daca vreau mai mult atunci vreau:sinceritate, incredere reciproca si sa ne potrivim, adica sa avem despre ce vorbi, sa gandim asemanator etc.
Simplu. Atitudine potrivita, aspect si pentru. mine cel mai mult conteaza sinceritatea
Pai depinde de baiat eu as vrea in primul rand sa nu fie fitoasa, sa arate cat de cat nu ca o lovita de tractor, sa nu fie proasta(sa fie desteapta)si ce a zis Cristiann25
As vrea sa fie ea insasi.si inainte de a fi impreuna si dupa ce suntem impreuna.nu vreau sa fiu intr-o relatie cu o persoana "fabricata artificial"
VanessaKISS întreabă:
BountyLoverXD întreabă:
Anonim147943 întreabă: