| Tinusikk a întrebat:

Salut TPU

am o intrebare
nu stiu ce sa fac, iubesc un baiat dar el are prietena sau poate nu are, nu stiu precis, el spune ca are dar prietenii lui spun ca nu are, nu stiu pe cine sa mai cred, cind mi-a spus ca are prietena l-am lasat in pace, si din acel moment nu-i mai scriu, incerc sa-l uit cu totul ca cind ma vede prin scoala se uita la mine si imi zimbeste.nici nu iau in seama dar totusi il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac, de 3 saptamini incerc sa-l uit si nu mi se primeste, dar cum sa-l uit daca il vad in fiecare zi prin scoala, de fiecare data cind il vad mi se rupe inima in doua si nu stiu ce sa fac...am nevoie de un sfat...plIzZZzzzZ

3 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Pai singura solutie stai de vorba cu el si ii spui daca are prietena bla bla bla etc si apoi vezi ce va iesi

| Tinusikk explică:

Pai nu pot permanent este inconjurat de prieteni si eu la fel, purshisimplu nu ne lasa sa vorbim...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tina Tinuta, se vede ca esti la inceput deoarece te indragostesti foarte repede, cum mama naibi sa te indragostesti de Ion cind el nu intra in vb cu tine decit ride la tine, stii tu ce poate insemna acel ris? fi cu bagare de seama ca si eu cind m-am mutat in alta scoala mi-a intins o fata o capcana de nu m-am mai dus la scoala de rusine 2 saptamani