| CrushBoy89 a întrebat:

..Ok. Deci presupun ca ma place o fata. Vorbim, ne jucam, radem in hohote etc..Cand vorbesc cu ea pe facebook sau mess imi tot trimite ceva de genu' ":*:*:*" sau ":X:X". Si eu o plac foarte mult dar singura problema este ca atunci cand ma aflu in preajma altor baieti cu ea, dintr-o data nu mai e ea ca sa zic asa. Oare ce credeti ca s-ar intampla? Ceva sfaturi? Solutii? big grin Multumesc multhappyhappyhappy

15 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

In ambele cazuri si fete si baieti... nu e chiar asa frumos sa stai sa te lingi cu el/ea sau sa-i zici cat de mult o iubesti stiind ca ceilalti prieteni ai tai/ei nu au prieten/a... deci, mai mult e de respect, dar stai calm, te place sigurbatting eyelashes

| mona a răspuns:

O fi timida fata...

| Cristina45 a răspuns:

Te place, dar in preajma prietenilor tai nu se poate comporta la fel ca atunci cand sunteti numai voi 2... cand sunteti numai voi 2 e mai romantic alea alea...

| Azµre a răspuns:

Nu te place! O să mori băiat mare! Dacă o fată îți spune smiley-uri pe mess nu înseamnă că te place!

| Bogdan_6929 a răspuns (pentru Azµre):

Ce i-ai zis-o laughing)) Bravowinking Si formularea e ca la carte, eu ma gandisem la acelasi lucru dar aveam de gand sa spun mult mai urat asta.

PS: Ti-as da funda dar nu am cum, DIN PACATE

| Azµre a răspuns (pentru Bogdan_6929):

Și eu m-am abținut... voiam să îi zic altfel că moare ne...

| CrushBoy89 explică (pentru Azµre):

Da frate, te inteleg. Dar in timpul liber?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca te amagesti singur. Cere-i o confirmare directa a sentimentelor ei.

| grab a răspuns:

Zi-i asa intr-o doara cu zambetul pe buze: mai Maricica, mie chiar imi place de tine, esti asa de frumoasa ca simt cum ma indragostesc.
Restul, e cancan.

| SimonaQs a răspuns:

PAi cum reactioneaza in preajma baietilor? E timida sau? big grin

| lolylolypops a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea fata in fata!

| Xenia16 a răspuns:

Poate este timida doar

Răspuns utilizator avertizat
| gheorgheasdfghjkl a răspuns:

Buna.

| Moldovan5818 a răspuns:

Pai daca e timida in jurul baietiilor inseamna ca ar simti ceva pentru tine. Daca-ti place de ea spune-i ( nu pe mess) fata in fata