| Alex008 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete dar nu e nici o problema poate sa raspunda oricine. Fetelor daca aveti un prieten cu care de exemplu v-ati sarutat prima oara si nu a sarutat asa bine va mai place de el? adica in ce sens...eu aseara m-am sarutat pentru prima oara cu prietena mea si parca am impresia k nu am sarutat-o asa de bne.Am sanse sa nu mai ma placa asa mult? Vb serios tpu...va rog nu faceti misto mersi multhappy

Răspuns Câştigător
| Ana_4223 a răspuns:

Mai si pe mine prietenul meu cand m-a sarutat nu a facut-o nici el asa bine dar lucrurile au ramas tot la fel, poate ei i.a placut cum ai sarutat.o nu ai de unde sa stii.un sarut mai bine putin placut nu poate schimba o relatie, dar depinde de gandirea ei, daca este mai copila de felul ei mai imatura este posibil sa te placa un pic mai putin, nu sarutul face omul ci caracterul personalitatea comportamentul tau fata de ea este cel important nu sarutul.

6 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Sarutul vine de undeva din inima si daca tu ai facut-o cum ai simtit si ea la fel, nu e nicio problema.happy Stai linistit.

| powergirl a răspuns:

Depinde de fata eu una nu am patit sa nu imi mai placa de un tip mai putin daca nu m-a sarutat bine, asta se invata nu se naste omul cu asa ceva mai invatti amandoi, daca fata e cu fite si are experienta mai multa ca tine s-ar putea sa nu te mai placa dar daca te place cu adevarat nu o sa fuga de tine si o sa te invete daca stie mai bine sau daca nu invatati amandoi si gata parerea mea

| clarabel a răspuns:

Daca ia te iubeste te va iubi nu conteaza cum saruti pan la urma nimeni n-a stiut daca se supara pe tine si nu mai vrea sa fie prietena ta spune-i daca ea se crede perfecta in fine eu cred ca nu conteaza buzele cat ce ai in inima parerea mea

| aisha01eu a răspuns:

Primul sarut este intotdeauna mai stangaci. Cu timpul, daca va potriviti si va placeti, o sa fie mai bine.

| ДdД a răspuns:

Hi! Nu mi s-ar parea o tragedie daca prietenul meu nu ar sti sa sarute foarte bine si mai ales pentru prima data,pana la urma nimeni nu se naste invatat,iar despre faptul daca l-as mai placea in continuare normal ca da, nu numai pentru felul in care saruti nu mi se pare ca este baza unei relatii ci alte lucruri mai importante cum ar fi respectul, sinceritatea, increderea..., ci si pentru faptul ca am fost prima fata pe care el a sarutat-o pentru prima oara :X.Asa ca stai linistit faptul ca nu ai stiu sa saruti foarte bine de prima oara nu o sa afecteze relatia voastra.

Nb!

| Kre a răspuns:

Stai linistit, prima oara iti faci griji, dupa aia e ok! nu cred ca de la un prim sarut sa nu ii mai placi!happy