E jucausa, si singurul mod de a te relaxa, este sa te joci si tu cu ea.
Fa-o sa nu fie sigura daca te intereseaza atat de mult, nu mai pune cartile pe masa. Ea stie ca te are, si e plictisita. Joaca-te si tu putin, dar fara sa o superi.
P.S.: Am avut si eu una 'dulce' in mesaje, statea cu orele si ma "indulcea", iar fata in fata era ceva mai rece. La fel si daca o sunam. Dupa 2 luni de 'relatie' de asta cum ai si tu acum, am aflat ca mai are o relatie, mai importanta decat cea cu mine. Poate nu e cazul la tine.
Stiu ca ai adresat intrebarea fetelor, dar cel mai bine te pot lamuri alti baieti care au trecut prin situatii similare. Poate nu am iesit eu cu cele mai inteligente fete, dar ele habar nu au sa inteleaga/controleze sentimentele. Nici macar nu isi dau seama ce fac, majoritatea.
Un raspuns corect si adevarat nu-ti poate da nimeni, in afara de fata din povestea ta.
Noi nu avem de unde stii ce este in mintea ei si de ce se comporta asa, normal ar fi sa vorbesti cu ea foarte deschis si sa clarifici aceste neclaritati.
Nu crezi ca ar fi mai simplu sa o intrebi direct pe ea ce se intampla cu voi? E singura in masura sa iti raspunda, noi doar ne putem da cu parerea... Iar comunicarea e oricum o piesa foarte importanta intr-o relatie
FataCuOchiiCaprui întreabă:
linarkfts întreabă: