Ce e iubirea?
Ce e iubirea? De inima o cheamă.
Ce e iubirea? De lasă-n suflet rană.
Ce e iubirea? Când fără ea, degeaba mai trăim.
Ce e iubirea? De nimic pe lume, nu e mai sublim.
Ce e iubirea? Când o cunoşti
Şi simţi că eşti omul cel mai bogat din lume,
Ce e iubirea? Când te părăseşte şi rămâi buimac.
Ce e iubirea? De toţi îi cântăm, scriem şi vibrăm.
Ce e iubirea? Atunci când o trădăm.
Ce e iubirea? Atunci când nu o cunoşti.
Ce e iubirea? Pentru cei răi şi proşti.
Ce e iubirea? Când te părăseşte
Şi totul în viaţă, ţi se prăbuşeşte.
Ce e iubirea? Când din ateu, devii un credincios.
Ce e iubirea? Pentru tirani şi ticăloşi.
Ce e iubirea? De n-ar fi Dumnezeu
Şi în iertare, nu încercăm să credem mereu.
Ce e iubirea? De inima mereu o cheamă,
Ce e iubirea? Când mai toţi, de la ea, avem o rană.
Ce e iubirea? Când viaţa ne-o fericeşte un timp,
Apoi ne părăseşte căutând al destin.
Ce e iubirea? La care atâta râvnim.
poezie de Valeria Mahok
Ceva ce vine încântată şi pleacă pe furiş ca nesimţita. Azi noi nu mai ştim să iubim, darămite să putem să o definim...
Medical,e endorfina.ideea mea despre dragoste e putin invechita. ultima persoana care ia i am spus ca o iubesc, ma facea sa ma simt fericit doar prin simpla prezenta, fiecare cuvant, fiecare gest, ma facea mai fericit.cand imi lipsea, lumea dintr o data isi pierdea culoarea si devenea mai goala.i am spus te iubesc pentru ca ma facea sa ma simt complet cand era lnaga mine
Iubirea e sentimentul care iti exprima incredre, dorinta de viata, putere.Iti dai seama ca iubesti atunci cajnd simti ca te sufori cand penrsoana iubita te dezamageste sau nici macar nu te baga in seama. Iubirea adevarata e atunci cand incerci ca te convingi singur/a cu nu simti nimic.
A iubi este insasi legea vietii, asa cum reiese din articolul legea iubirii. Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre. Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire.
lovemisterios întreabă:
bradysandro întreabă: