Pai in primul rand, fii un gentleman si spune-i " scuze, am fost prost. Stiu, nu asa se vorbeste cu o fata, dar chiar nu stiu unde mi-a fost capul. Tot ce vreau sa te rog, e sa ma ierti pentru momentele astea neplacute, fa-o pentru prietenia noastra. promit, ca nu am sa mai reactionez asa. Uite, se apropie craciunul, hai sa nu lasam ura sa stea intre noi. " Parerea mea e sa incepi asa, asumati tu vina si gata... Bafta!
Pai clar ai facut o mare greseala cand ai jignit-o dar daca tine la tine o sa te ierte. Te duci si iti ceri scuze si ii dai si o floricica
Ma uit la raspunsurile date de toate paparudele si vad din nou ca toata lumea ii tine partea fetei. Ceea ce nu ma surprinde deloc.
Mai baiete, daca ea te-a jignit prima, de ce sa iti ceri tu iertare? Ca ce chestie? Vrei sa te umilesti in fata ei? Chiar asa mult va place voua baietilor sa va degradati, pentru a obtine o partida de sex? Fii mandru, daca ai putina demnitate, las-o pe ea sa-si ceara iertare, din moment ce ea a inceput cu injuriile.