Fata e deschisa cu tine si te incurajeaza,ba mai mult,e si discreta,pastreaza pentru ea micul vostru secret si nu da ocazia celor din jur sa comenteze si/sau sa va ironizeze.
Ce-ar fi sa-ti gasesti un strop de curaj? Pentru ca azi ii spui o glumita,maine te inrosesti si poimaine vezi cum pleaca cu altul mai curajos,de mana...n-ar fi pacat?
Sincer, cred ca esti foarte haios cu raraiala ta, eu o punctez ca avantaj!
Dezgheata-te, te rog, tie iti faci un bine.
Si ei!
Deja mi te imaginez mă, normal că ai şanse cu ea! continuă aşa dar nu mai fi timid.
Fa-ti curaj si vorbeste-i, nu fii mut, fii tu insuti si daca te place asa cum esti e bine.
Daca, chiar nu ai curajul sa ii spui in fata ce simti, mai asteapta pana prinzi mai multa confidentialitate cu ea, sau spune-i pe mess (ceea ce nu iti recomand, pentru ca, cand ai sa o vezi, o sa iti fie rusine si sa te mai uiti la ea, e mai bine sa-i spui in fata)
Scuza-ti ca ma bag ca musca in lapte, dar vreau sa spun ca din raspunsul tau am invatat ceva .Si chiar ai dreptate. Daca ii spui unei fete ca iti place de ea si te dastainu-i pe facebook...o sa iti foarte, foarte rusine.Eu chiar ma pregateam de asta.dar acum ma gandesc la altceva. Mersi
Vorbesc din experienta personala, daca esti timid si ii mai spui si pe mess e rau ))
Cand vorbesti cu fata pe mess sau facebook te simti ca si cum ai vorbi cu "altcineva" iar cand va ve-ti vedea fata-n fata o sa ramai statuie
Ai dreptate.Si e cam si cazul meu Sunt foarte timid...Si m-am gandit eu asa ...ca daca imi e rusine fata in fata e mai bine pe facebook/mess.Dar na acum mi-am dat seama ca iese nasol
Of,daca as putea sa va dau la toti 3 funda; 3 dar o voi da lui @greece12
Multumesc pentru tot, now she's my gf