| AmeliaD a întrebat:

am o intrebare putin mai ciudata.
Ce parere aveti despre o experienta threesome? Ati incercat?
Cum as putea sa-i propun asta iubitului meu, fara sa se supere?
Nu vreau sa fie gelos, nu vreau sa-l folosesc ca paravan pentru a face sex cu alt barbat.

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Incercati sa vorbiti mai deschis legat de viata voastra sexuala, introdu cateva filmulete si idei cam ce iti place, propune-i la fel sa-ti arate. Daca aveti o comunicare deschisa pe acest subiect, puteti vorbi si de aceste picanterii, care pana la urma, daca amandoi sunteti conforatbili cu ideea, ar putea adauga un plus relatiei voastre, sa va apropie. Pe de alta parte cum s-a mai scris si aici, fiecare ar trebui sa fie cu ideea ca "vreau sa-mi fac partenerul/partenera satisfacut/a, pentru ca asta-mi aduce si mie ceva" asa ca daca pe tine te incata ideea si vrei sa experimentati impreuna super, sper ca si el sa fie la fel de deschis. Te-ai intrebat poate, ar fi mai rezonabil pentru inceput cu un cuplu? Atunci ar putea iesi ceva minunat daca voi doi sunteti apropiati si aveti incredere unul in celalalt. Asa nu-i ceri ca el sa accepte ca un alt barbat sa fie cu tine dar si tu ai accepta ca o alta femeie sa fie cu el, si in aceeasi camera.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sex cu 2 barbati?
Cu siguranta nu va fi incantat, facandu-l sa se simpta inapt sa te satisfaca.

| sierra1 a răspuns:

"sa-i propun asta iubitului meu, fara sa se supere?"

invită o damă, va fi incântat!

| AmeliaD explică (pentru sierra1):

Ma refeream la sex cu doi bărbați

| sierra1 a răspuns (pentru AmeliaD):

Te trimite la plimbare (pe varianta scurtă)

| Sofer a răspuns:

Aratai un film xxx cu threesome si spune-i ce parere are?

| Holiday a răspuns:

Daca vrei sa experimentezi asta, intai discuta cu el teoretic cam ce parere are. Daca il vezi ca nu i-ar conveni, gaseste-ti alti doi barbati cu care sa faci, ce sens are sa creezi animozitati cu el, cand poti rezolva lucrurile discret?

| FreddieM a răspuns:

Daca are o mentalitate libera ca a ta, ar gasi propunerea foarte sexy. De exemplu nivelul de excitatie al partenerei mele e carburantul meu emotional-sexual, daca si-ar dori experienta asta, as accepta fara probleme.

| Alexandrionelu a răspuns:

Propuneri și după vreo săptămână vei vedea... puțin cu ochiul drept laughing

| Willis a răspuns:

Sau la discuții cu el, eu îți recomand chiar în timpul unei partide de sex. Pe la jumătate, pentru a fi și excitat, dar să nu termine înainte de a afla tu răspunsul, îl întrebi. Dacă a avut fantezie cu două fete. Vezi ce răspunde, bănuiesc afirmativ. Apoi îi spui că ești dispusă să îi îndeplinești fantezia lui. Dar ai și tu fantezia să o faci cu doi băieți. În felul acesta va fi bine pentru amândoi.

| Andra9pk a răspuns:

Mai,sa zicem ca l-ai convinge..ar fi de acord sa faceti asta. dar dupa un timp iti va reprosa. si s-ar putea sa se indeparteze de tine.o sa aiba mereu in minte unele chestii... si mnah..asta n-o sa poti repara.
Gandeste-te bine inainte.
Sunt barbati carora le surade ideea de a mai invita inca un barbat...dar aceia ori n-au relatii serioase, ori poate folosesc o prostituata.

| andrey69 a răspuns:

Orgoliul unui barbat este destul de mare si in siatuatia cand el te iubeste nu ar face treaba asta, daca nu ar tine la tine destul probabil ar fi de acord, parerea mea.winking

| Andrei_Nitzu_1997 a răspuns:

Decat sa ii spui chestia asta mai bine vin eu cu un prieten si o sa ai placere garantata!

| Claudiamariarecas a răspuns:

Eu am trecut prin asta. Și de atunci se repeta lunar. Tu îl cunoști cel mai bine, tu stii cât e de "deschis la minte". Dacă nu va doriți amândoi ar fi bine sa cauți alți 2 barbati.
Nu rata experienta. Asemenea plăceri carnale nu le trăiești niciodată cu un singur bărbat.
Baftă!