Pot doua persoane sa traiasca impreuna fara casatorie, se numeste concubinaj... oricum in viitor poti sa ii explici prietenei tale de ce te deranjeaza casatoria o sa inteleaga. Chestia cu astrele e o tampenie, ele zic in general cum sunt zodiile dar nu au de unde sa stie exact despre o anumita persoana, asa ca uita faza asta si nu o lua in calcul, e nula.
Nu ar trebui sa-ti fie frica de casatorie si de infidelitate, fi mai sigur pe tine...Cred ca problema ta, de fapt e increderea in tine nu casatoria
Iti faci prea multa probleme, nu mai analiza lucrurile, ia totul asa cum vine.
E adevarat ca tindem sa imitam comportamentele parintilor, dar asta nu inseamna ca suntem niste animale fara minte care actioneaza doar dupa ce vad in jur. Avem creier si e indicat sa il folosim.
1. Eu cred ca se poate ca un cuplu sa fie impreuna o viata fara sa fie casatoriti, dar cred ca fiecare din cei 2 trebuie sa aiba aceiasi conceptie. Eu de exemplu mi-as dori ca la un moment dat sa fiu mireasa, sa arunc buchetul, etc...probabil ca as accepta un astfel de compromis de dragul barbatului iubit, dar nu as fi implinita si la un moment dat aceasta nevoie ar deveni tot mai accentuata.
E adevarat si ca multi ajung sa divorteze fix pentru ca se simt ingraditi de acel act, dar din punctul meu de vedere e o idiotenie. Cei care iubesc cu adevarat nu isi inseala partenerii indiferent daca relatia e una de concubinaj sau una de casatorie. Si cine poate sa insele o face chiar daca are sau nu verigheta pe deget.
Dragoste cu forta nu se poate si daca la un moment dat iubirea dispare si nu mai ramane nimic e mai bine ca un cuplu sa se desparta. Oamenii se schimba cu timpul si isi schimba si modul de e vedea lucrurile, ajung sa isi doreasca altceva. Tocmai de asta cred ca cei care se casatoresc de foarte tineri vor ajunge sa se urasca la un moment dat.
2. Asta numai Dumnezeu stie! Vei afla cand o vei cunoaste. Oricum e indicat ca o casatorie sa se realizeze atunci cand amandoi sunt pregatiti pentru asta si simt ca asta isi doresc!
SA stii ca nu o hartie tine impreuna pe cei 2 parteneri si sentimentele pe care le au unul pentru celalalt; sinceritatea; fidelitatea; devotamentul.Nu te uita la frumusetea fizica ci la cea interioara.Si nu dispera, sunt multe fete care isi doresc alaturi un baiat sincer, fidel si cu suflet MARE.Mult noroc.