| Eastwood a întrebat:

Salut TPU.
Am o intrebare si de asemenea am nevoie de un raspuns din partea voastra.

Pe scurt, în fiecare relație pe care am avut-o am mai vorbit cu încă o fată (nu pentru a avea o relație sau nu pentru flirt, doar așa pur si simplu).

La ultima relație care a durat cativa ani buni, am fost prins ca am mai vorbit cu inca 3 fete de-a lungul timpului, pe ascuns (nu pentru a ave amanta, prieteni cu beneficii), ideea e ca am ascuns acest lucru.
În celelalte aș fi avut un motiv, probabil au fost cateva lipsuri si am incercat sa le acopar.

Vina este in totalitate a mea, nu sunt genul sa insel si nu as fi in stare sa insel, vreau doar sa stiu daca mai sunt printre voi, oameni "nesimțiți" ca și mine. În ultima relație nu mi-a lipsit absolut nimic și nu știu de ce am comis-o de 3 ori... (cu persoane diferite, mentionez ca 2 dintre ele m-au placut, dar eu nu am simtit nimic pentru ele).

Nu am un răspuns/motiv pentru care am facut asta si tind sa cred, adica sunt convins ca eu am o problema.

Ce ați face in locul meu?
Ați făcut si voi asta?
Unde să fie problema?
Mi-am promis ca nu am sa o mai fac, dar a fost prea tarziu...

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Stai așa că nu înțeleg, ori doar ai vorbit ori ai trecut și la fapte? Adică să îți înșeli iubita.

| Eastwood explică (pentru Kufu95):

Nu am inselat, totul s-a rezumat la discutii online.
Nici macar nu m-am vazut cu ele.
Ideea e ca nu stiu de ce o faceam...

| Kufu95 a răspuns (pentru Eastwood):

Atunci, nu e nici o problemă, e normal să mai vorbești și cu alte persoane, doar să nu le înșeli sau să ieși prea mult cu ele și pe iubita ta, efectiv să o dai la o parte.

| annonimaaaa555 a răspuns:

In următoarea relație încearcă sa stai doar cu iubita ta si daca vorbești cu altele fara intentii de a înșela, fi deschis cu partenera ta. De fapt vorbiti despre asta înainte de relație. Cum s-ar simti ea daca ai vorbi cu altele etc. Nu cred ca te-ai simti bine dacă ai prinde-o pe partenera ta ca vorbeste pe ascuns cu 3 bărbați, desi nu are nici un interes față de ei. Eu zic ca problema ta e ca...ti-au lipsit anumite chestii din relație si ai cautat altundeva asta, dar sa stii ca într-o relație nu se poate sa ai totul cum vrei tu. Si automat cand o femeie vede ca partenerul ei vorbește cu altele, se simte foarte nașpa, crede ca e înșelată, ca nu e prea buna. Eu sunt într-o relatie de 4 ani și na, iubitul are cunoștințe dar nu prietene. Mai vorbește cu ele la lucru, glumesc dar la sfarsitul zilei imi zice tot fara sa intreb eu(mereu imi zice :"sa vezi ca azi la lucru xy mi-a zis asta " etc)
Trebuie sa fii deschis si sa accepti ca nu o sa existe niciodată o relație perfecta dar dacă tu tot ascunzi ca vorbești cu altele, nu o sa ai niciodată o relație de lunga durata plus o să-ți faci femeia sa se simtă mai prejos de cât altele si sa se simtă foarte nașpa. Încearcă să nu mai vorbesti cu altele sau macar nu pe ascuns

| StoicAnalysis a răspuns:

Cam tot la inselat se incadreaza. Pentru ca teoretic si practic tu cautai "planuri de rezerva" cat inca erai cu cineva in relatie. Daca stii ca iti merge atat de bine cu flirtul, de mereu ai cate 2-3 fete la mesaje, de ce iti mai faci griji si cauti planuri de rezerva? Adica in caz de pica o relatie, nu mai bine cauti sa vorbesti cu altele abia dupa ce iesi dintr-o relatie? In plus nu numai ca iti faci tie rau, dar le faci rau si fetelor care stau pe langa tine.

1. iti faci rau ca mai devreme sau mai tarziu, tot se afla. lumea e mica si minciunile nu raman la nesfarsit. Iar de picat nasol, tot ai sa pici. Nici nu mai zic daca dai de una care se razbuna;

2. Le faci rau si fetelor cu care vorbesti, pentru ca le amagesti si le rupi din timpul lor pretios care putea fi petrecut cunoscand pe cineva serios;

3. Ii faci rau si iubitei actuale atunci cand afla de toata tarasenia asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai creat false asteptari acelor fete. Practic le-ai pierdut timpul, cand ar fi putut sa isi indrepte atentia spre altcineva. Le-ai tinut "ocupate", fara intentia de a avea relatie cu ele.

Spui tu ca doar ai vorbit. De crezut cred doar naivii. Ca doar nu vorbeati despre vreme!
"nu sunt genul sa insel si nu as fi in stare sa insel" Exact inselat este! Se numeste inselat emotional.

Mergi la psiholog sa te diagnosticheze. Iti va spune exact in ce categorie esti.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html