| eXecutor a întrebat:

Salut TPU
Am o intrebare si vreau sa am un raspuns bun
Ce inseamna cand juri iubire unei persoane?
Adica e asa de ochii lui, sau chiar simti ceva in suflet?
Sau iubirea poate dura foarte mult, chiar daca acea persoana s-a dus la altul? straight face
Cel mai bun raspuns are Funda

4 răspunsuri:
| xVouge a răspuns:

Atunci cand ii juri iubire, poti sa o faci din dragoste, sau nu.
Atunci cand ii juri iubire, din dragoste inseamna ca o iubesti. Vrei ca persoana sa stea langa tine si d'asta mai apelam si la "declaratii".
" te voi iubii mereu " il faci oarecum sa ramana langa tine, dandu-ti garantia ca te va iubii, asa cum spune, indiferent de orice.

Iubirea poate dura mult..insa totul e trecator, chiar si iubire. Poate nu va mai fii iubire peste ceva timp, ci va devenii obisnuinta.

Iubirea adevarata dureaza maxim 2 ani, dupa, totul devine obisnuinta!
Daca s-a dus la altul. poate sa aiba inca "fluturasi in stomac" cand te vede. daca te mai iubesti sau nu, asta o va stii numai el/ea.
Nu poti stii ce este in mintea omului.

| michelia a răspuns:

Juramintele astea in dragoste nu sint chiar sacre. In momentul in care le-ai facut probabil chiar ai crezut in ele si ai vrut sa arati cit de intensa si angajata e iubirea ta.
Daca dupa un timp iubirea dispare, dispare si angajamentul de la sine. Ar fi absurd sa te agati de speranta ca acel cuvint dat cindva ii va reinvia sentimentele.
Iubirea poate dura mult si bine si cind nu mai e impartasita; dar pentru asta nu e nevoie de nici un juramint.

| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy
Pai cand trebuie sa juri iubire unei persoane in primul rand trebuie sa fie spus din suflet si simtit, nu sa arunci asa vorbele daca tu nu le simti.Depinde de fiecare in parte ce simte atunci cand jura iubire persoanei de langa el. Unii chiar simt altii spun asa la nimereala fara sa simta nimic, nestiind ca poate rani persoana de langa el.
Iubirea poate dura mult daca amandoi s-au iubit si au avut sentimente puternice unul fata de altul, atunci iubirea dintre ei va ramane mereu intiparita in inima lor.
Cel mai bine este sa spunem persoanei de langa noi ca o iubim doar atunci cand simtim acest lucru.Si mie de exemplu mi-a spus fostul meu prieten ca ma iubeste si tot felul de lucruri ca mai apoi sa vad ca au fost doar vorbe aruncate in vant si spuse de el fara sa le simta.
Trebuie sa ne gandim bine inainte sa spunem lucruri frumoase persoanei de langa noi, pentru ca mai tarziu o pot rani pe aceea persoanahappy

| Alexutzu1996200696 a răspuns:

Cand juri iubire cuiva ar trebui sa o faci din suflet, pentru ca dragostea nu se exprima, ea se simte. Nu poti exprima dragostea pentru cineva in cuvinte....cand ii porti dragoste cuiva acea persoana iti simti dragostea. Eu iubesc o fata de 6 ani de zile, cu toata ca nu mai sunt cu ea de 2 ani...e cu altu, dar dragostea inca este pentru ea.