| Axel22 a întrebat:

Am o intrebare simpla pentru baieti si fete big grin

Fetelor ce ati zice daca un baiat/prietenul/iubitul ar deschide ca subiect sexul?

Si desigur voi colegii mei care mutileaza cand sunt nervosi (baietii / de obicei asa se intampla la mine in clasa cand suntem nervosi, iese razboi mondial) ati avea curaj sa vb cu o fata despre sex? Adica nu var lua rusinea? Pe mine da, mie cam jena sa discut asa ceva cu o fata. Mai ales daca nu am facut-o cu ea niciodata

8 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Inteleg ca ti-e rusine de parinti, dar de colegi? Fii barbat! Rupe gura targului! thumbs up De obicei fetelor nu le plac asemenea discutii - fetelor interesate doar de scoala, desigur. Eu una vorbesc deschis despre asta cu oricine (in afara de membrii familiei). De ce trebuie neaparat sa te culci cu o fata ca sa poti discuta cu ea despre sex. Oricum, parca ai terminat clasa a 7-a, nu?

| Axel22 explică (pentru MaDeclarFan):

Acuma o sa incep clasa a 7 a

| Claudia_1005 a răspuns:

Sincer nu vad de ce sa iti fie rusine happy este ceva normal sa discuti cu un baiat sau fata despre sexwinking nu este nimic rusinos in astahee hee

| Axel22 explică (pentru Claudia_1005):

Pai eu ziceam ca mie mi se pare rusinos sa discuti ca baiat asa ceva cu o fata pe care o cunosti de 2 zile sa zicem

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti este rusine sa discuti despre sex insemna ca nu esti la varsta la care sa te preocupe asa ceva

| Dariusuu a răspuns:

Dacă relaţia e lungă nu aş avea nicio jenă cu privire la sex.
Odată şi odată tot se va întâmpla, aşa că e bine să nu forţezi lucrurile.

| Danysan a răspuns:

Nu esti inca matur sa abordezi asemnea subiecte. Vezi ca nu e nimic rusinos sau jenant -Mai bine sa discuti decat sa o faci ca un dobitoc fara a avea habar cu cine si cum se face laughing

| Jojiza a răspuns:

Suntem oameni, deci suntem curiosi si sociabili... nu are de ce sa-ti fie rusine. Pur si simplu cand ai de gand sa vorbesti cu o fata despre asta intreab-o daca nu are nimic impotriva. Cu colegii nu are de ce sa-ti fie jena, sunt de varsta ta... au aceleasi curiozitati. Bafta!