Inteleg ca ti-e rusine de parinti, dar de colegi? Fii barbat! Rupe gura targului! De obicei fetelor nu le plac asemenea discutii - fetelor interesate doar de scoala, desigur. Eu una vorbesc deschis despre asta cu oricine (in afara de membrii familiei). De ce trebuie neaparat sa te culci cu o fata ca sa poti discuta cu ea despre sex. Oricum, parca ai terminat clasa a 7-a, nu?
Sincer nu vad de ce sa iti fie rusine este ceva normal sa discuti cu un baiat sau fata despre sex nu este nimic rusinos in asta
Pai eu ziceam ca mie mi se pare rusinos sa discuti ca baiat asa ceva cu o fata pe care o cunosti de 2 zile sa zicem
Daca iti este rusine sa discuti despre sex insemna ca nu esti la varsta la care sa te preocupe asa ceva
Dacă relaţia e lungă nu aş avea nicio jenă cu privire la sex.
Odată şi odată tot se va întâmpla, aşa că e bine să nu forţezi lucrurile.
Nu esti inca matur sa abordezi asemnea subiecte. Vezi ca nu e nimic rusinos sau jenant -Mai bine sa discuti decat sa o faci ca un dobitoc fara a avea habar cu cine si cum se face
Suntem oameni, deci suntem curiosi si sociabili... nu are de ce sa-ti fie rusine. Pur si simplu cand ai de gand sa vorbesti cu o fata despre asta intreab-o daca nu are nimic impotriva. Cu colegii nu are de ce sa-ti fie jena, sunt de varsta ta... au aceleasi curiozitati. Bafta!