Las-o in pace ...va veni ea cand ii va trece supararea.Eu ce-l putin asa fac si daca nu va veni asta inseamna ca nu stie ce pierde sau vrea sa se de-a in spectacol.E de ajuns sa iti ceri iertare de atatea ori.PWP sper ca ti-am fost de ajutor
Mda. a sunat cam urat.
Poi spune-i ca o placi si ai face orice sa te ierte.
Ignoranţa doare cel mai tare. Fa-i un mic cadou sau lasa-i mesaje.
Nu renunta la ea si spune-i si ei asta.
Ca timpul nu il poti da inapoi, dar poti face ca de-acum inainte sa fie mai bine.
(totusi, sa nu faca o catastrofa din asta)
Bafta!
O bagi in p***a ma*ii de v**a ordinara ce e.Nu te mai amesteca cu astfel de personaje, care se supara usor si nu sunt in stare sa te ierte, mai ales dupa ce ti-ai cerut si scuze
Nu inteleg ce i-ai zis, nu inteleg ce ai scris acolo, dar clar ca s-a suparat tare, sfatul meu este:daca tu o placi zii asa " te rog frumos iarta-ma pentru ca te plac si nu suport sa te vad suparata pe mine" ii va placea, te va ierta, daca ai curaj invit-o undeva sau fai un cadou...si nu mai fi asa glumet, fetelor nu le place absolut deloc sa fie luate peste picior, urasc asta, in schimb le place sa rada de alt cineva... ps: ascultama, pentru ca sunt fata si stiu destule.
Ce zici frate? I'ai zis fai si ea s-a suparat?! :-o Da'o dracului. Hai sa-ti zic: Nu s-a suparat ca i'ai zis asa. asta e doar un pretext, probabil o frecai la icre ca iti placea de ea, si se inerva. nu o mai baga in seama si nu iti mai cere scuze. O sa vina la tine singura, ai sa vezi
Ce gentleman estispune`i ca a fost doar o gluma si ca nu a fost intentionat sau trateaz`o cu indiferenta.