| Luycik a întrebat:

Am o întrebare,vorbesc cu un băiat,vb de mult deja si îmi place de el,aseară mi-a scris mesaj pe telefon ca-i place de mine,el este foarte drăguț,dar, fosta lui cu care s-a întîlnit 8 luni e geloasă și mereu intervine,el a spus ca nu ii pasa de ea,dar nuștiu nu prea cred, eu am 14 si el 16, ar putea fi ceva între noi sau doar n-are ce face si doar se rîde de mine, ce sa fac? Ajutati-mă vă rog frumoshappy

Răspuns Câştigător
| FoundYouLover a răspuns:

Daca tipul chiar tine la tine, va tine cont de parerea ta.Roaga-l sa rupa orice fel de contact cu ea, sa nu-i raspunda la telefon, s-o blocheze pe facebook si sa-i dea ignore pe messenger si daca el o sa faca toate astea inseamna ca el chiar tine la tine si ca pentru el ea nu mai conteaza, este in trecut si incercati amandoi sa evitati pe cat posibil locurile in care ati putea da nas in nas cu ea, de exemplu zona in care locuieste ea sau cafenelele ori cluburile pe care le frecventeaza ea.Mult succes! Daca el face cum spun chiar ai o sansa cu el, in caz contrar renunta la el si cauta altul, ca inseamna ca nu se merita.

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa intri in jocul lui, deoarece se zice :""incercarea moarte nu are".

| Emilian65 a răspuns:

Daca acum nu mai are prietena, incearca sa-si gaseasca si te-a gasit pe tine de care profita cum vrea el.

| Luycik explică (pentru Emilian65):

Adică? profita cum vrea el?

Răspuns utilizator avertizat
| Ellenna_Alexandrraa_1996 a răspuns:

Eu cred ca tu il cunosti mai bine daca vorbiti de ceva timp. Si sunt doi ani, ce ar putea fi asa rau? Daca lui nu i pasa de fosta lui, de ce sa ti pese si tie? Daca te place nu o sa o lase pe fosta lui sa intervina intre voi. Eu zic sa incerci si sa vezi ce iese :-)

| Tiziana a răspuns:

Eu zic sa-i dai o seansa, fa ce-ti spune inima!

| LoveSleep a răspuns (pentru Tiziana):

Ha ha ha, aproape am râs.
Faza cu "fă ce-ți spune inima" se aplică de la 25 de ani în sus.
Dacă ar face toate fetele de 13, 14 ani ce-ai zis tu, pedofilii ar avea multă treabă.

| Luycik explică (pentru LoveSleep):

big grinbig grinbig grinahaha

| Tiziana a răspuns (pentru LoveSleep):

Ha ha ha, foarte amuzant! Sa sti ca mai dat pe spate!

| LoveSleep a răspuns (pentru Tiziana):

Și pe mine gramatica tawinking