Trimite-i o felicitare personalizata cu un mesaj in care sa ii spui ca o placi, o melodie si o imagine.O poti face aici http://felicitari.apropo.ro/.Funda?;;)
In primul rand, revizuieste-ti scrisul. Esti mic, nu ar trebui sa scrii asa, fiindca o sa pierzi mult la scoala.
In al doilea rand, ziceam ca esti mic. Dragostea nu are varsta. Eu iubeam de la 3 ani. Si daca v-ati sarutat, inseamna ca va priviti. Si sunt gelos pe tine Eu m-am sarutat prima data in a 6-a cu o fata de a 7-a. Du-te, ia-o la un suc, ia-o de mana, uita-te in ochii ei, spune-i ce simti si sarut-o. Aaa, si orice ar fi si orice ar face, ai grija sa nu afle parintii ei. E mai bine sa nu stie. Eu anul trecut am fost pus la zid de un politist (tatal fostei mele prietene)
De ce sa va pese ce spun altii? De ce va lasati constiinta sa fie afectata de vorbele unor colegi care se ascund in spatele unei tragedii care a prins proportii false de vorbe si principii eronate? Ar trebui sa nu-ti pese ce zic cei din jur fa asa cum stii. Vorbeste cu ea spune-i ca o placi poti sa incerci si ce-ti spune camay14
Bafta!
Ma crezi ca viata ta e trasa la xerox cu a mea. Eu mi-am facut curaz si i-am spus problema e ca in trebuie noi n-a fost sa fie dar am ramas prieteni
PS :
Si eu sunt in a cincea
La scoala nu e cel mai bun loc de a ti demonstra iubirea...invito la tine acasa ///iesit la un film/... cerei o parere despre ceva si de aici sa curga discutiile.