| frit a întrebat:

am o iubita de 5 luni care e din alt oras si fac naveta mai mereu la ea, ea nu face pasul acesta.
sunt gelos pentru ca la inceputul relatiei noastre ea flirta cu altii, iar acum nu am deloc incredere in ea.
o iubesc enorm si am facut multe lucruri pentru ea, am consumat o multime de bani si timp, am asteptat-o sa fie pregatita, mi-a spus ca e virgina dar in timpul actului nu a fost rezistenta si nici sange (stiu ca la unele femei nu curge).
se supara pe mine cand ii atrag atentia ca poarta decolteuri prea largi si ca se baga in seama cu ratatii (evident aia vor altceva de la ea si i-am spus asta). nu vrea sa mai stam asa mult pe skype sau sa vorbim la telefon.
acum este plecata in provincie la rude si mi-a spus ca pleaca cu ai ei la niste prieteni, acolo de unde e ea sunt multi care o vor, am intrebat-o si i-am sugerat prieteneste sa imi spuna daca mai e altcineva. tocmai m-a sunat si conversatia a durat 4 minute, mi-a spus ca se duce sa stea cu mama ei. acum 2 saptamani i-a dat add pe fb fostului ei prieten pe care il iubea mai mult ca pe mine (e si el din alt oras), l-a sters dupa ce am intrebat-o daca il mai iubeste.
oare ma inseala?

Răspuns Câştigător
| WildLatte a răspuns:

Hey! In "relatia" asta toti 3 sunteti fericiti, daca intelegi ce vreau sa spun.
Daca te iubea cu adevarat era recunoscatoare pentru cate faci pentru ea, nu filtra cu altii si te trata cu raceala. Exista posibilitatea sa nu fie cu altinceva, dar de iubit nu te iubeste.
Trebuia sa-ti dai seama de mult de lucrul asta, comportamentul ei e primul care o tradeaza.
Iti pierzi doar timpul, nu ajungi prea departe cu ea.
Sfatul meu e sa tragi linie aici si sa cauti pe cineva mai bun care sa te merite cu adevarat.

9 răspunsuri:
| Valentino46Rossi a răspuns:

Da. Imi pare rauwinking

| neutrino a răspuns:

Nu te insala, dar o doresc multi si nu are cum sa-i refuze pe toti.

| RAY a răspuns:

Cum sa crezi man in ea daca ea flirta de la inceput cu alti? ce iubire visati voi la ani vostri nu stiu

| manuel72 a răspuns:

Increderea se castiga, nu se ofera, dar daca ai motive intemeiate de a suspecta-o ca te trage pe o "linie moarta", poate fi si din cauza geloziei tale.Cui i-ar place un iubit care sa-i stea mereu cu rasuflarea in ceafa,sa o controleze si s-o verifice? E clar ca ea te-a cam jucat pe degete,nu se considera intr-o relatie,sunteti la distanta si cine stie cati "iubiti" ca tine mai are... Daca te evita, la telefon si pe skype cred ca deja s-a orientat la alt baiat, tu nu ai cum sa-i oferi ceea ce vrea ea, mai ales ca prezenta ta fizica e inexistenta, iar distanta e un handicap pentru tine.

| NameHarris a răspuns:

Nu cred ca te insala dar fartele meu esti prea gelos ai so pierzi cu gelozia tahappy

| varcolaccc a răspuns:

Din moment ce doar tu faci naveta la ea si multe chesti si nu este reciproc, este clar ca nu te Iubește. Nu neaparat ca te inseala dar eu zic sa nu iti mai pierzi timpu. Genu asta de fete cred ca au la picioare pe oricine sau ma rog dar de fapt o iau la botwinking.

| mgtow a răspuns:

Si astia cu insalatul, se zice inseala mai. Eu cred ca azi merge cu unu maine cu altu, nici in nevasta nu vei putea avea baza, vei vedea cum singuratatea iti va fi cel mai bun partener in viata

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti un mare prost daca mai continui relatia asta. cum sa te injosesti in halul asta pentru o fata. asa imi vine sa iti dau una in fata sa te trezesti la realitate. fi barbat si pune-o la punct.

| SpookyKid a răspuns:

Nu stiu daca te inseala sau nu dar din pacate nu sunt semne deloc bune. Daca nu ii place sa vorbeasca cu tine si nu te asulta si vad ca nu pare nici o persoana sincera...imi pare rau sa spun asta dar parerea mea e ca nu prea tine mult la tine, pe cand tu pari foarte atasat de ea si ce ai putea face, chiar daca o sa iti cada greu...nu te mai duce la ea si spune-i si ei sa vina la tine, asa o sa vezi daca tine intr-adevar la tine, iar daca nu, nu mai are rost sa stai langa asa o persoana