| GaNs a întrebat:

am o mare mica problema sa-i spun asa va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi bune ...ios in portugalia de vreo 2 ani si aici am intilnit o brazilianca super de care m-am indragostit pana peste ca, dar ai o problema ea are iubit, cel putin avea pana cand a aflat ca il insela cu mine. faza ai ca de cate ori sunt cu ea. vorbeste mult de el si mia si zis ca ai mai place de el si eu nustu ce *** sa fac ca simt in inima mea ca nu ma iubeste cu adevarat va rog ajtatima ce ar trebui sa facc? toti prieteni mei imi zic cas ca un caine ca umblu dupa ia si ia nu ma place ..as vrea sa aud si parerile voastre!

Răspuns Câştigător
| CiprianTPU a răspuns:

Ea pana nu il uita pe el nu ai nici o sansa. Cred ca si cand se culca cu tine se gandeste la el. E cel mai urat sentiment, sa iubesti o femeie care stii ca e indragostita de altcineva. Tot ce poti face e sa nu disperi, dragostea nu vine chiar asa de repede, mai ales ca ea inca se gandeste la fostul. Ai un pic de rabdare, daca nu ai rabdare se va duce totul naibii.

| GaNs explică (pentru CiprianTPU):

Asae ai multa dreptate e un sentiment dat naibii nici noapte nu pot sa dorm si de ce mie cel mai frica e sa nu se intoarca la el! in fine mersi mult de raspuns.

2 răspunsuri:
| stuntman a răspuns:

Ba incearca sa o faci sa uite zi bancuri dui flori fa-i complimente si va uita de el asa fac si eu cu gagica mea si sa stiti am noua ani