Tu nu vezi ca vor sa te sperie? Lasa-i in pace, si data viitoare cand iti mai spun asa nu ii mai baga in seama si gata! Parca sunt regii Angliei...
Funda?
Stiu cum e frate si mie mi s-a intamplat stateam pe strada in bustul gol si jucam tenis si au venit 2 indivizi si m au apostat cu 2 bate si eu stateam linistit apostam cateva seminte si o cola si mi au dat de mau julit la nasuc la frunticica la obrajor sa ma dea afara de la splatorie daca va mint cred ca m-au batut o ora, 60 minute 3600 de secunde
Ai dreptate sa fie In orasul meu sunt destui prosti cu un singur neuron si ala defect.Si sincer am facut fata destulor atacuri de genul. Daca ar fi sa ma potrivesc idiotilor ar trebui as face febra musculara de la cati pumni ar trebui sa dau intr-o zi.
Ai nevoie poate de putina consiliere.Idioti de genul vei intalni la tot pasul.Personalitate e in formare la varsta ta.Nimeni nu are dreptul sa te trateze asa cum ai fost tratat. Poti apela si la politie data viitoare.Si niste cursuri de autoaparare poate nu ar strica.
Prietenu meu, cainele care latra nu musca, pune mana pe o bata si da-le interval, nu le arata frica ca nu merita sa se simta "barbati" toti dezmembratii...
linarkfts întreabă: