Draga "nimeni de nicaieri" trebuie sa te gandesti mai mult la cea ce spui findca poti sa provoci rani irecuperabile in sufletul ei. Vreau sa te duci imediat la ea so imbracisezi, sa o saruti si sa iti ceri scuze pentru tot. Fa-o sa se simta iubita. Suno si intreab-o ce face fa-o sa se simta ca iti pasa si ca nu poti sa traaiesti fara ea. cu siguranta e mai bina sa o suni des decat sa o insulti. Ai grija findca dragostea e fragila si orce adiere o poate spulbera.
Problema e ca o inteleg perfect, ieri am venit de la ea si azi am jignit-o la telefon si s-a despartit de mine, e prima data in viata cand am inceput sa plang la o despartire, am incercat sa ii explic si nu vrea sa inteleaga, nu stiu ce sa mai fac, pana sa o cunosc pe ea am fost golan, nu am iubit nici-o fata, pe toate le-am inselat, pe ea nu si nu ma crede, chiar nu stiu ce sa mai fac.
Deci cum a mers prietene? Ai reusit?
Da am reusit in mare parte, incerc sa nu mai vb urat dar e prea greu, merci mult!
Ooops. Uite,si eu traiesc o relatie la distanta. si stii? il iubesc maxim. si da, de multe ori imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu e langa mine, ma enervez repede, sunt ironica, dar apoi realizez ca am gresit si imi cer scuze.
DEodata ce aveti 2 ani impreuna,VA IUBITI,si niciunul nu ati vrea sa stricati ce ati construit pana acum,va va durea pe amandoi.
Fii dragut cu ea,controleza-te,alint-o,dai mesaje de noapte buna, de buna dimineata, chiar si cate unul prin surprindere cu un simplu ''te iubesc''. Pe mine aceste lucruri marunte, ma bucura enorm! Bafta, iar acum mergi si cere-ti scuze! si incearca sa te schimbi. BAfta!
Inteleg, stiu ce zici, am incercat de multe ori sa ma schimb, am incercat sa nu mai scot vorbe urate, o alint mereu, mereu ii dau mesaje, da nu pot sa inteleg de ce durerea ca o stiu departe se transforma in furie si scot asemenea vorbe din gura, vorbe care si pe mine ma dor.
Mda,nu stiu ce sa mai zic. e complicat,dar nici nu ne putem desprinde de asta. Trebuie sa incerci sa te controlezi cat poti de mult,pentru ca ma pun in locul iubitei tale si cred ca as inebuni de durere. Si inca ceva,oricat de mult te-ar iubi,va veni un moment cand nu va mai suporta asta. Incearca sa nu mai vorbesti cu ea in momentele astea cand nu te simti tocmai bine,ca sa spun asa. De multe ori,ma supar pe prietenul meu ca sunt momente in care nu ma cauta, si de fiecare data cand ii reprosez ceva imi spune ''daca nu te caut inseamna ca am si eu treaba, sau nu ma simt bine si nu am chef de nimic, si decat sa-ti vorbesc aiurea, mai bine nu mai vorbesc deloc''. Asa sa faci si tu!
Multumesc! O sa incerc, da nici macar nu ma crede, ma face sa cred ca ea nu mai simnte nimica pentru mine, am mai vorbit cu ea, i-am explicat si o ia in ras, poate ca e mai bine sa renunt.
Daca as pati asa,as crede un singur lucru si anume ca isi bate joc de mine. E normal,daca ar reactiona si ea asa, asta ai crede si tu. Nu-i asa ca am dreptate? NU stiu daca trebuie sa renunti sau nu, stiu doar ca trebuie sa te controlezi si sa-i demonstrezi ca te-ai schimbat.
Si oricum, chiar de o sa va despartiti daca timpul ma vrea impreuna, o sa fiti indiferent de rezultatul pe care il vei obtine acum! sper sa fie totul bine si sa reusiti sa treceti si peste asta. Decizia e in mana voastra!
Si eu am o relatie la distanta. Stiu ce simti! Este cruda acea durere pe care o ai in suflet. O am si acum pentru ca iubitul meu nu a putut veni acasa! Stiu ca nu te mai saturi de momentele in care o ai langa tine dar nu trebuie sa te razbuni pe ea. Nu are nici o vina. Stii asta!
Am si eu astfel de momente. Nu'l jignesc dar parca am chief de cearta. E cu timpul am invatat ca asta o sa ne faca sa ne departam.
Relaxeaza'te! Cand iti vin astfel de iesiri evita sa o suni sa vorbesti cu ea. Explicai si ei acest lucru. Nu cred ca supararea asta tine asa de mult pentru ca o iubesti. Nu poti fi suparat pe cineva pe care il iubesti si nici nu are nici o vina.
Si inca ceva ce spun tuturor care au o relatie la distanta...NU renuntati la relatia voastra din cauza distantei! Cand esti cu ea si ea e departe de tine esti trist ca nu e langa tine dar daca nu veti fi impreuna vei stii ca nu mai e a ta va fi dezastruos!
Deci calmeaza'te! Va trece aceasta stare!
Succes! :X
Cata dreptate ai! si eu sunt trista ca sunt departe de el, dar cat am fost despartiti a fost ingrozitor. Plangeam in fiecare zi! Acum, e totul bine si sper sa ramana asa! Il iubesc, si sper sa ma iubeasca si el. Sa aveti grija de relatia voastra. Si nu renuntati, orice ar fi!
Multumesc foarte mult! Stii cat de mult ma bucur ca vad ca nu sunt singura care are o astfel de relatie? Prind din ce in ce mai mult curaj! Multumesc iarasi si sper sa fie numai bine in relatia ta!
Off,te inteleg. si eu sunt foarte neincrezatoare, de cele mai multe ori! Dar pur si simplu il iubesc, si prefer sa ma doara ca e departe, decat sa ma doara ca nu-l mai am! Hai, capul sus! Totul o sa fie bine! te pup
Daca spui ca e o fata cuminte si te iubeste asta inseamna ca ar fi incapabila sa te insele
tu o iubesti pe ea dar ce iti lipseste este increderea(daca nu exista incredere apare gelozia)
incearca sa iti repeti(in gand de fiecare data cand vrei sa spui/faci ceva rau sa repeti ca :"te iubeste, tine la tine, si nu tear insela niciodata''