Buna.
Asa era si "prietenul" meu...dar putin diferit.
Spunea ca suntem impreuna si ma alinta si tot felul. dar ziua urmatoare:" Ma s-a suparat X pe mine. ma duc si ma omor. o iubesc ma. nu ma iarta ma".[el nici nu-si dadea seama ca "ieri" a spus :"ma nu-mi mai zice frate. spune-mi iubitule"] si dupa au fost multe certuri intre noi.chiar si acum suntem certati.
Iti dai seama cum m-am simtit? Am crezut ca mor, mi-a cazut Cerul in cap, frate.
Cel mai bine ar fi sa-i spui adevarul si sa-i spui ca o iubesti ca pe o sora.
Sper sa ramaneti buni prieteni.
Baftaaa.
Chiar daca o sa sufere spune`i ce simti tu,mai tarziu o sa sufere si mai mult. Nu te avanta intr-o relatie din care tu nu ai nimic de castigat, in care pur si simplu nu poti investi sentimente. Fi sincer cu ea si cred ca o sa aprecieze asta, va trebui sa inteleaga ca dragostea cu forta nu se poate
Pai, daca simte ceva pentru tine, sigur o sa sufere un timp. Fii sincer si spune-i ca nu simti la fel ca ea. Poate nu o sa o iei in nume de rau, si sigur o sa aprecieze sinceritatea ta Mai spune-i ca ai vrea sa o ai langa tine ca prietena, amica. daca chiar vrei asta. Succes
Ori cum ai sa-i spui o sa reactioneze urat. Dar dupa ce o sa se calmeze o sa isi dea seama ca nu poate sa oblige pe cineva sa fie cu ea daca tu nu simpti nimic pentru ea. Si cred ca o sa aprecieze faptul ca esti SINCER cu ea... Nu mai astepta mult timp, pentru ca o sa se ataseze din ce in ce mai mult de tine, si atunci o sa sufere si mai mult.