1.) Nu exista nicio legatura intre inaltimea si greutatea corpului barbatesc si dimensiunea penisului ca lungime si grosime.
2.) Nu are absolut nicio relevanta sau vreo importanta care este marimea, forma si/sau aspectul penisului aflat in starea sa naturala, normala adica in stare flasca, stare in care poate fi chiar... minuscula
3.) In cazul in care intrarea in pubertate s-a facut la varsta de 10-11 ani, atunci dezvoltarea cresterea si maturizarea completa si deplina a penisului se termina in jurul varstei de 16 ani. Doar daca intrarea in pubertate s-a produs tardiv/cu o intarziere de 2-3 ani, numai in acel caz cresterea penisului poate sa continue si sa se definitiveze in jurul varstei de 18 ani (+/- 1 an)
4.) Probabil ca foarte multi barbati care au penisul de doar 13 cm lungime, de-a lungul timpului, au fost in situatia de a deveni atat soti foarte buni ''la pat cat'' cat si tatici iubitori.
Multa sanatate!
Si a mea e cam la fel 13-15 maxim in erectie si nu este nici o problema, stai flex. Conteaza calitatea actului, cum te misti, cat de atenti esti, cum o incalzesti inainte ca sa se simta si ea bine. Cunosc si baieti alfa care o au la fel si au la gagici de rup, si aveau in adolescenta.
Mărimea e perfect normală boss, media națională e între 13 și 16 cm. Eu am tot 13, dacă te întrebi.