| m3nt0l07CFR a întrebat:

Am o mare problema, de data asta nu am cazut din copac DAR am cazut din cer... iubesc o fata de aproape 4 luni dar ea a fost cu un altul care de ceva timp,nu se intereseaza de ea,nu-i pasa de ea, pur si simplu...eu mi-am dezvaluit sentimentele fata de ea dar ea,inca tine la acel mitocan! Vreau sa imi spuneti ce pot face, va multumesc anticipat si dau funda!

Răspuns Câştigător
| NuMaContrazice a răspuns:

Stai pe langa ea daca are nevoie de vreun ajutor sau ceva, tu sa-i fi aproape.Inveseleste-o, scoate-o in oras, la plimbare, du-o la suc, etc, etc.Incet incet incearca sa te apropii de ea, poate v-a vedea si ea cine o iubeste cu adevarat.

| m3nt0l07CFR explică (pentru NuMaContrazice):

Cele doua raspunsuri chiar sunt de ajutor DAR ca de obicei nu pot da funda amandurora aceleasi intrebari, voi da funda primei intrebari iar userul ca cea de-a 2-a intrebare, contacteaza-ma!

4 răspunsuri:
| belysa a răspuns:

Incearca sa-i demonstrezi ca esti sincer, si ca nu toti baieti sunt lafel.Fi tandru cu ia,vorbestei frumos, fa-o sa rada, afla ce o intereseaza si ce o face fericita, si stai cat mai mult in preajma ei, si a anturajului ei de prieteni.Astfel i-si va da seama ca esti sincer, si ca nu esti un badaran ca fostul ei iubit, si poate chiar o sa inceapa sa tina la tinehappy. Succes dragule

| m3nt0l07CFR explică (pentru belysa):

Multumesc de raspuns, ma va ajuta!

| m3nt0l07CFR explică (pentru belysa):

Ideea e ca ii cunosc toti prietenii,ma rog eu sunt prieten cu ei de mici iar ea a venit mai incoolo, o fac sa rada, nu numai pe ea ci si pe ceilalti(nu cu penibiliati, cu vorbe puse la locul lor), petrec destul de mult timp cu ea dar o tine pe a ei...Ideea e ca "badaranu" a plecat in cant acum 2 zile pana sa plece, de 2 sapt nu a mai bagat-o in seama, n-a iesit afara, a bagat scuze ca cica face snitele...si eu si inca vreo 4-5 spunem acelasi lucru:ca e n taran! dar ea vrea sa vada daca se comporta la fel si dupa ce vine din cantonament, sunt constient ca trebuie sa-i castig increderea mai intai dar chiar o iubesc si nu as rani-o cu nimic