| Com3 a întrebat:

Am o mare problema.
Deci am petrecut revelionul cu prieteni la munte, insa a venit si o fata din Timisoara cu noi.
In noaptea de revelion mi-s-a parut ca e foarte fitoasa, dupa aceea incet incet m-am apropiat de ea din pacate m-am indragostit. :
Mi-a zis ca sunt simpatic si am vorbit mai multe chestii. insa astazi a trebuit sa plece acasa la Timisoara eu stau in Bihor cam la 300 - 350 km de ea. sad Cand a plecat m-a imbratisat si m-a pupat pe obraz.
De cand a plecat parca simt un gol in stomac, ma simt foarte singur parca numai am cu cine sa vorbesc am chemat un prieten la mine a stat vreo 2-3 ore am uitat de ea dar dupa ce a plecat iar m-a apucat.
Nu m-am indragostit niciodata asa, mai ales de o persoana recent cunoscuta. chiar nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva...
Aveti vreun sfat? Ce as putea sa fac sa uit de ea sau sa-mi treaca. va rog fara misto ma simt singur. parca am un nod in gat de fiecare data cand vorbesc
Multumesc celor care imi vor da un sfat sau poate sunt cativa care au mai trecut prin asa ceva si ma vor ajuta si pe mine.

Răspuns Câştigător
| erAss a răspuns:

Fazele astea sunt urate, urate rau de tot.Am trecut si eu prin astea si mai am momente cand imi aduc aminte de acele fete.Ca sa uiti de fata profita de weekend-ul ramas si distreazate.Saptamana viitoare nu o sa mai simti asa mult lipsa ei iar o data cu scoala dupa ce socializezi face 2 face cu ceilalti o sa vezi ca nu te mai gandesti la ea.

6 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Nu i-ai luat numarul de telefon? Nu merge la facultate in Timisoara si ea? tongue Sunteti foarte aproape unul de altul!

Răspuns utilizator avertizat
| Vanqu1sh a răspuns:

... Cel mai naspa cand se intampla asa,,, dar daca stii ca iti permiti sa o vezi iar atunci nu evita, incearca, poate iasa ceva frumos, dar daca nu esti sigur pe tine atunci nu tine legatura cu ea si o sa iti treaca in cateva zile, e doar o problema de timp pana te obisnuiesti cu ideea.

| CiocolataCuOreo a răspuns:

Pai incearca si tu sa vorbesti cu ea prin retele de socializare daca chiar vrei sa mai vorbesti cu ea. Sau incearca totusi sa uiti de ea. Oricum Luni incepe scoala sigur ai si tu niste prieteni sa stai mai mult cu ei prin pauze. happy

| Octa00 a răspuns:

Sfatul meu e sa nu ii arati ca o placi asa de mult. Va vedea ca ai face orice pentru ea si va incerca sa profite. Asa se intampla cel mai des. Si daca vorbesti pe facebook cu ea, sau prin telefon, incearca sa nu iti arati dragostea. Cand va vedeti o sa iti dai seama daca e cu adevarat cum a fost la Revelion, sau daca doar a vrut sa faca impresie.

| Com3 explică:

Ba da i-am luat numarul de telefon dar, cred ca daca o sa incep sa vorbesc cu ea la telefon o sa fie si mai rau sad
La facultate ma duc la Timisoara oricum, sunt clasa a-12-a dar ea este a-11-a...
La vara o sa vina aici la mine in zona, insa mai e foarte mult pana atunci. Nici eu nu stiu ce sa fac sad