| Laviy a întrebat:

Am o mare problemacrying. Eu sunt cu un baiat de 5 luni. Mama l-a cunoascut dar doar ca pe un bun prieten de al meu. Si a spus ca pare de treaba, si sensibil. Azi diminiata a gasit la mine in telefon un mesaj de la el in care scria "Bucile tale jos. Acum"laughing Trebuia sa ne intalnim. Mama s-a suparat foarte tare, si a spus ca e un nemernic. Eu i-am spus ca o prietena de-a mea a trimis mesajul de pe telefonul lui. Mama crede ca am facut sex cu el si a spus ca ma duce la ginecolog. Dar sunt virgina. Vreau sa il scot mai ales pe prienetul meu din rahat. Imi pasa mai mult sa aiba o parere buna despre el decat despre mine. La mine se asteapta dar la ea nu. Ce ar trebui sa fac? Va dau funda si vot:*

6 răspunsuri:
| turaboandy a răspuns:

In primul rand, ar trebui ca tu sa lasi putin apele sa se linisteasca. Cat despre ginecolog, du-te si dovedeste-i mamei tale ca inca esti virgina. Las-o mai moale cu prietenultau putin, in sensul in care sa nu o mai bati la cap pe mama ta cu el. Daca vreodata te vei certa cu el, nu ii vei spune mamei tale lucruri rele despre el, lauda-te in fata mamei tale cu gesturile frumoase pe care ti le face. Multa bafta!

| lynes a răspuns:

Spune-i mamei tale ca mesajul nu era pentru tine.Este mai usor si ii spui ca e doar o gluma.

| JohnnyBi a răspuns:

Daca esti virgina nu pierzi nimic la ginecolog. cat despre mesajul ala, ia o colega care iti e prietena (preferabil sa o stie si mama ta de fata serioasa) si sa vina sa ii zica personal uitandu-se in ochii ei (ai mamei tale) ca ea a scris mesajul. si invita-l pe tip mai des la tine astfel ca mama ta sa il cunoasca drept un tip simpatic care nu ar fi putut scrie asa ceva smug

| Ayna a răspuns:

Pai care e problema? Du-te la ginecolog si cind o sa se depisteze ca inca nu ai intretinut relatii sexuale,o sa isi dea seama ca a facut probleme din nimic.
Ce tine de prietenul tau,in primul rind,explica-i ca este asa o vorba"bucile jos!"; adica mai repede coboara! Nu este nimic rau aici.
Mai apoi, povesteste-i multe lucruri laudabile despre el! Cum ca te-ar fi ajutat, sau ca ti-ar fi dat vreun sfat bun! Atunci mama ta va gindi iar ca este un baiat de treaba!
p.s : ca cauta mama ta in telefonul tau? Ai grija sa il tii mereu in preajma.Mama e mama, dar sunt lucruri care tin de viata personala a fiecaruia si nu are nici un drept nimeni sa iti umble prin ele, chiar daca sunt si cele mai apropiate persoane.In plus, asa sunt mamele: isi protejeaza fiicele si nu suporta cind cineva isi permit sa vorbeasca astfel cu ele.Este o reactie care poate fi cit de cit inteleasa.De aceea, cit mai putine ea va sti, cu atit mai bine pentru voi va fi!
bafta!

| PTL a răspuns:

1.Laso pe mama ta sa se calmeze 2. Daca vrei sa scapi baga si tu niste minciuni acolo smug [dar nu ca mama na vrut, pentru ca nu te va crede ] 3. spune-i ca prietenul tau a vrut sa trimita mesajul lui X. 4. spune-i prietenului tau sa joace oleaca de teatru in fata mamei talesmug

greece12
| greece12 a răspuns:

Urata incurcatura.Continua sa insisti ca prietena ta nu avea credit si ti-a trimis ea mesajul,roag-o chiar sa vina si sa-si ceara scuze de la mama ta,pe tema asta.
In ce priveste ginecologul,insista tu sa te duca,daca mergeti se va linisti.
In ce-l priveste pe prietenul tau,poti sa-i spui ca se simte foarte jenat si nu indrazneste sa dea ochii cu ea, din cauza ca, el doar sa o ajute pe prietena ta a vrut si s-a trezit incriminat...Si,un timp,vreo doua saptamani,sa stea mai potolit.
In mod sigur mama ta are simtul umorului si e o persoana minunata, dar numai la ideea ca fiicei ei i se poate vorbi in acest mod, a uitat de toate.Insista sa mergeti la ginecolog, stai calma ceva timp si, va trece.Sa speram!