anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema!Imi place de o fata si vreau sa aflu daca si ea ma place.Am incercat sa o ignor dar nu ma ajuta cu nimic.Uneori in timpul orelor se uita la mine si imi zambeste.Ce as putea sa fac?Sunt indragostit de ea si precizez ca este cea mai frumoasa fata din clasa noastra si celorlalti le place de ea dar sunt nesimtiti si ii pun mana pe fund etc.Ea ma prefera mai mult pe mine si vreau si eu sa ii demonstrez ca imi place de ea dar prin gesturi care sa o faca sa-si dea seama ca o plac.Deci astept raspunsul si funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| JohannaJ a răspuns:

Nu prea am trecut prin asta, adica eu ca fata nu am fost pusa in situatia sa imi spuna un baiat ca ma place... dar cred ca pot sa te ajut prin a-ti spune ce as vrea eu sa faca un baiat daca m-ar placea. In primul rand, tu ar trebui sa vorbesti mai mult cu ea, sa o faci sa rada, sa te apropii foarte mult de ea si asa ea nu o sa mai vada pe altcineva, adica tu vei fi cel pe care il va cauta atunci cand va fi suparata si cand va avea nevoie de cineva care sa o faca sa rada. In al doilea rand, dupa ce se apropie de tine si vade cine esti tu cu adevarat, ai putea sa ii spui ca o placi, iar daca te place asta o sa o faca sa se simta in al 9-lea cer... sper ca am ajutat cu ceva. Succes!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si nu stii ce inseamna sa te dai pe langa ea?
Sunteti colegi,sunteti zilnic impreuna,ai mii de ocazii in fiecare zi!
Comporta-te diferit cu ea decat cu restul,intreab-o despre teme,ore,profesori,cere-i un pix rosu, o mina de 0, 5, ofera-i din ciocolata ta,zambeste-i,apar-o de magariile celorlalti,fa-o sa rada fara sa devii bufon,ascult-o daca vrea sa-ti povesteasca ceva,fa-i mici complimente(ce fain iti sta cu pantalonii astia,ce bine iti sta parul azi,ce bluza draguta ai),cere-i sfaturi legate de vestimentatie(vei afla si ce-i place cu ocazia asta),cere-i id,fb si telefon ca sa mai "vorbiti" si,in general,incearca sa devii un bun prieten cu aspiratii la ceva mai mult.
Facand toate astea,ea nu va putea ramane insensibila,sau te va accepta zambind,daca te place,sau ti-o va taia scurt,in cazul in care nu te place!
Foloseste-ti creierul ca suflet vad ca ai si,inca, unul mare de tot!
Fii mereu zambitor, tandru si amabil cu ea si nu cred ca poti pierde!
Bafta maxima!

| Muwz a răspuns:

Ala eu...ala eu!

| Muwz a răspuns:

Stiti ce-mi place cel mai mult la voi? Nu cereti funda.Dar nicio problema, ma tin de cuvant!

| celnikar a răspuns:

Intreab-o direct: "Ma placi?" Si daca este exact cum spui tu ca este situatia nu cred ca iti v-a spune: "Normal ca nu!" Sper ca te-a ajutat big grin

| Freehugs2 a răspuns:

Eu sunt de parere ca ar trubui pur si simplu sa ii spui multe fete apreciaza asta la un baiat. Daca recuosti ca iti place de o fata in general acea fata o sa te creada mai cu tupei si un baiat care nu ii este rusine sa arate ce simte.Deci sfatul meu este sa-i spui ca o placi si sa incerci sa-i faci mici cadouriwinking