Daca face ce zic alti inseamna ca nu are propria gandire si mentalitate si o sa faca mereu ce ii spun prietenii si nu ce ii spune inima si in plus stiu prin ce treci am trecut si eu prin asta si e foarte urat sa ai o asa iubita..Si in plus ai avut motive sa te uiti la conversatia dintre ea si "prietena ei" in ghilimele ai facut ce era bine dar ai grija cu fetele de genu asta.
Frate, iti multumesc pentru sustinere, sunt genul de om care foarte rar minte si cand minte minte tot pentru ea... adica, vezi ca nu vin in seara asta acasa ca e ea singura (doar de dragul de a dormi cu ea), Dar pe ea nu o mint si pe ceilalti. adica spre exemplu daca unu e prost ii zic in fata nu il vorbesc pe la spate Intelegi tu! Daca eu nu o mint, ea de ce are nesimtirea sa faca asta?
Fata e clar bolnava, e instabila psihic si incapabila de a gandi singura, modelanduze dupa altii, du-o la un psihiatru fata nu-i normala fugi cat poti, sufera de mitomanie
Frumoasa poveste de dragoste si este bine ca va certati in fiecare zi pentru ca, numai asa impacarea poate fi mai frumoasa. Oricum, stai linistit, ea te iubeste la fel de mult ca si la inceput! Apropo, tu cu iubita va si pupati, sau numai va certati?