| FrozEenSoul a întrebat:

Am o mare problema... Matusa iubitei mele a aflat de relatia noastra (pricezez ca ea sta in grja matusii pentru ca mama ei este plecata in afara si ca ea nu trebuia sa afle, era totul secret. Zice ca e prea mica). Eu am 15 ani si ea are 13. Azi m-a chemat matusa ei la ea sa stam de vorba. Acolo mi-a zis ca ea nu se prea intelege cu fata care o iubesc, ca este dezordonata si multe altele.Mi-a mai zis ca relatia noastra trebuie sa se termine aici sad. Pe langa toate astea oricum ar fi ea o iubesc foarte, foarte mult si prea putin ma intereseaza ca e dezordonata si ca nu prea invata, cu toate astea e a mea si o iubesc (sau era crying ). Matusa ei mi-a zis ca ma va mai chema la ea inca o data straight face. Cica "sa mai stam de vorba", dar nu vad rostul. Voi ce parere aveti? Funda...

Răspuns Câştigător
| asdfghjhghkjj a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......pus-si-el/ cam asta am patit, dar oricum, revenind la tine, ce vruiam sa spun e ca a pus mana pe un baiat adevarat, nu pe un derbedeu cum sunt majoritatea din ziua de azi, iar tu trebuie sa ai mai mult curaj si sa nu renunti la cea care tine cuadevarat la tine;) dragostea adevarata o gasesti o data in viata, si nu ai o a doua santa, deci daca crezi ca ea e, nu o lasa sa scape, desi stiu ca e mai usor de vorbit decat de facut, nu sti ce ai pierdut decat dupa ce acesta dispare :((

10 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Pai daca nu e nimic de capu tau las-o pe fata sa invete! adica mai stai cu ea vara asta indiferent ce zice matusa si dupa ori o ajuti sa se remedieze (daca stii ceva) ori o lasi in pace sa nu mai abia si grija ta pe caphappy. Vorbeste cu matusa ei si spune-i ca nu va mai intalniti ca parintii nu o sa intelega niciodata iubirile astea. si intalnitiva in secret daca chiar vreti

| FrozEenSoul explică (pentru Wihox):

Tipa cand vroia sa vin la mine in zona si matusisa nu o lasa, incepea sa planga... de acolo si-a dat seama ca e cv suspect... straight face

| Wihox a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Frate ca sa fi sigur lasa-i un cadou in pantece ca o sa te caute si ea si mautsasa laughing). Glm. Pai mergi tu la ea ca esti gentelman si va vedeti undeva unde nu este si matusa-sa. Sau ramaneti prieteni si va jucati si voi un baschet sau ceva ca sa nu trezeasca banuieli.

| Gabytzuu001 a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi. Te duci a 2-a oara si stai de vorba cu ea, ii spui foarte clar ca pur si simplu va iubiti chiar daca ea e mai mica, tu o iubesti si ca totul se rezuma la o simpla relatie nimic mai mult ( ma refer la sex ).

| neutrino a răspuns:

Lasa copiii in pace.

Răspuns utilizator avertizat
| asdfghjhghkjj a răspuns:

Ce parere am eu? pai...in primul rand sa stii ca te respect daca ai postat intrebarea asta aici, cu cuvintele tale, fara ca prietena sa fie in spatewinking apoi, impunete, fa-o pe matuse sa inteleaga ca esti responsabil, ca nu ii doresti raul fetei si ca sentimentele tale pentru ea sunt adevarate si puternice. trebuie sa fi hotarat, pana la urma diferenta de varsta nu e asa de mare si daca faci o impresie buna atunci poate o convingi pe matusewinking bafta :*

| FrozEenSoul explică (pentru asdfghjhghkjj):

Nu prea cred ca o conving + ca ma simt nasol, adica ea era foarte trista si daca ea e trista si eu sunt tris sad. Ea nu e rea ii vrea binele, dar nu are incredere in mine... Adica poate daca eu ii ziceam azi k imi plc de ea k nu stiu ce, poate o lovea... au mai fost cazuri, adica a venit mai tarziu in casa si a batut-o sad. Nu vreau sa ii fie rau pentru ca o iubesc

| asdfghjhghkjj a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Frate, ma dai gata cu ce zici, daca ar sti fata aia pe ce baiat a pus mana laughing acum serios, e bine ca te gandesti si la ea, deci de ce nu va intalniti sa stabiliti impreuna ce e de facutbig grin daca chiar ti la ea inseamna ca o vrei inapoi, si daca si ea simte la fel atunci nu va renunta cu una cu doua la tine, deci cu ea lovind de pe o parte si tu de pe alta ati putea razbiwinking ok...asta suna mai mult a plan de atac, dar la ora asta si in situatia in care ma aflu si eu nu cred ca pot sa mai gandesc laughing oricum, nu strica sa incerci, daca matusea ei chiar ii face ceva, atunci banuiesc ca ea iti va spune si atunci vei sti tu ce sa faci, adica nu poti sa ceri toata viata sfaturi oe un site, nu? sad

| FrozEenSoul explică (pentru asdfghjhghkjj):

Hmmm sincer sfaturi nu cer, cer pareri happy Adica daca unu zice sa ma arunc de la etaj... nu's chiar asa prost. Si pe ce baiat a pus mana? A pus mana pe un baiat care nu sta cu fete sa isi bata joc de ele... Eu vreau fata sa o iubesc. Am gasit si eu una care sa tina cu adevarat la mine si nu pot avea o relatie cu ea. U ce ai patit? Poate putem sa ne sprijinim reciproc happy

| asdfghjhghkjj a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Http://www.tpu.ro/......pus-si-el/ cam asta am patit, dar oricum, revenind la tine, ce vruiam sa spun e ca a pus mana pe un baiat adevarat, nu pe un derbedeu cum sunt majoritatea din ziua de azi, iar tu trebuie sa ai mai mult curaj si sa nu renunti la cea care tine cuadevarat la tine;) dragostea adevarata o gasesti o data in viata, si nu ai o a doua santa, deci daca crezi ca ea e, nu o lasa sa scape, desi stiu ca e mai usor de vorbit decat de facut, nu sti ce ai pierdut decat dupa ce acesta dispare :((