Pai eu cred ca X e foarte desteapta din cate ai spus. Adica e foarte bine ca mergeti la acelasi liceu ( ce te mai iubesc fetele ) Si ea e foarte preocupata de examene deci cred ca va avea un viitor iar daca a zis ca are timp si pentru tine in vara asta e perfect . Sugestia mea e X.
Iubire? Aici in ce ai scris tu? Bune? Dezvoltate? In nici un caz iubire doar atractie fizica TE poti supara pe mine sau nu, in primul rand nu e iubire iar in al doi-lea rand nu poti iubi doua persoane deodata la fel de mult. Ideea e alta te-ai obisnuit sa fie un pic de bataie pe tine si iti place aceasta chestie si nu vrei sa stai doar cu una dintre ele pentru ca te-ai obisnuit gresit. Sfatul meu ar fi sa incetezi cu jocul asta de copil de 12 ani, sa iti alegi o fata cu care sa comunici nu care e dezvoltata si dupa care ti se ridica, sa intelegi ca e mai bine sa fie desteapta decat proasta, mai bine sa se descurce decat sa o tragi dupa tine si nu in ultimu rand, gandeste-te ca desteptaciunea in Romania e greu de gasit. Frumuseti sunt peste tot dar prostia le face urate sau urati.
Pana la urma sfatul meu : Ramai doar cu una singura, cea desteapta clar. Peace. NightHeaven
Trebuie sa faci un sacrificiu, alege-o pe x ea va sti sa te faca fericit si e bine ca veti fo aproape...stiu ca e greu dar uit-o pe y... eneori dragostea iti poate provoca suferinta, incearca sa iti alini suferinta iubind-o pe x
Din experienta pe care am avut-o te-as sfatui sa ramai cu x deoarece ai zis cao iubesti, ca e desteaota, ca esti in acelasi liceu cu ea, ca sunteti in aceeasi clasa. dar daca vei fi cu y nu o sa te vezi in fiecare zi sa stai ora de ora cu ea. dar daca stai cu x o sa te vezi cam in fiecare zi ora de ora.asta e parerea mea
Daca y se duce la alt liceu stai cu amandoua dar ai grija sa-ti pui parola la mesaje)
liliana77any întreabă: