E greu, mai ales ca are si prieten. Ea stie ca deja o placi pentru ca ai invitat-o in oras, asa ca nu fa un gest ca sa pici drept catelusul ei.
Bună,
Incearca sa o uiti. Cautati pe altcineva, daca are un iubit e clar ca il iubeste si nu ai nicio sansa, incearca sa treci peste.
Știu ca doare, dar asta e crudul adevar.
Numai bine!
Stou
Da frate imi pare nespus de rau pentru tine ...asa sunt si eu imi place de o fata tot asa de vreo doi ani ea nu are prieten acum dar m-a refuzat si pe mine si nu, nu e asa cum spun ceilalti incearca sa o uiti nu, nu e asa deloc e greu daca o iubesti cu adevarat nu e usor chiar deloc nici eu nu imi pot lua gandul de la ea deloc ca asa am zis si eu prima data : ehhh asta e m-a refuzat o uit...dar dupa cateva saptamani simteam ca o luam razna nu mai aveam stare si imi doream doar cateva secunde sa o am langa mine oricum imi cer scuze ca am zis asta aici deoarece era vorba despre tine nu despre mine dar oricum sper sa nu faci aceeasi greseala ca mine asteapta putin ca o sa se desparta de ala mai mult ca sigur si explica-i ca o iubesti nespus de mult.
Pai ai putea sa o uiti sau ai putea sa o cuceresti de exemplu cu florii, ciocolata o suni sa o intrebi daca ii este bine etc...
Anonima17191 întreabă: