| Zarul a întrebat:

Am o mare problema.
Vorbesc de ceva vreme cu o fata.o fata oarte frumoasa. draguta etc.
Pana acum nu am vorbit decat pe facebook si prin mesaje cu ea..si inainte sa iau vacanta...ne-am intalnit odata la suc...pentru o alta discutie..si a mers totul bine.
Probema mea este...
Eu de fiecare data intru pe ea pe facebook.o intreb ce face..etc.
Prin mesaje la fel...ii dau mesaj.ii dau mesaj de buna dimineata..mesaj de noapte buna..etc.
Dar ea, a fost doar o singura zi..cand mi-a trimis de 2 ori mesaj.iar de atunci nimic.
Ii trimit mesaj dimineata.iar pana seara..nimic..tot eu trebuie sa ii trimit.
Stiu ca asta e firesc..baiatul sa trimita.dar totusi.
Prin mesaj mai imi spune"dragule", etc.i-am spus ca imi e dor de ea..si ea la fel.
Am intrebat-o daca s-ar vedea intr-o relatie cu un baiat ca mine..si a spus ca da.
Dar nu stiu ce e cu ea..am intrebat-o daca e suparata.a spus ca nu.
Mai e o problema..ca ea nu sta in oras cu mine..sta la 40 de km de mine..si doar in timpul scolii ma vad cu ea..adica o sa ma vad cu ea.
Acum..parerea voastra. spuneti-mi ce ar trebui sa fac.ce sa ii spun..sa cum sa actionez.
Imi place foarte mult de ea.e o draguta.dar simt ca ceva nu e tocmai bine.
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Émimα a răspuns:

Nu te panica.Asa suntem noi asteptam sa fim alintate de catre baietii, asteptam sa fim bagate in seama.La noi e ceva de genul daca o fata este foarte insistenta poate parea disperata dupa acel baiat sau poate chiar sa ii sufoce cu prea multa atentie.Fii rabdator cu ea, poate e inca timida in preajma ta si nu stie ce sa spuna ca nu cumva sa te deranjeze.Cu timpul vei vedea ca va fi foarte iubitoare cu tine si nu va vrea sa va departiti niciodata. Sfatul meu:Cu rabdarea treci si marea.Succes!

| Zarul explică (pentru Émimα):

Hmm,ma linisteste mult raspunsul tau.Mi-ar face placere sa mai vorbim!
Add: mucalau_bogdan
Multumesc!

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sunteti in vacanta,asta,de fapt, nu e in regula.
Cand veti fi la scoala si o vei vedea,probabil temerile tale se vor risipi.
In mod sigur,fata e timida si i se pare nelalocul ei sa-ti scrie,ea asteapta sa VADA si sa se asigure ca totul este bine si tu chiar o placi!
Cand va veti vedea la scoala,apropie-te cu incetul sa n-o sperii si totul va fi bine,sunt sigura!
Ati iesit,a acceptat sa iasa cu tine si totul a fost bine,nu vad nici un motiv sa crezi ca se intampla altceva!
Continua exact cum ai inceput,n-o mai iscodi c-o sa inteleaga ca esti nesigur pe tine si,in general, exprima-ti bucuria ca vorbiti, incearca s-o cunosti si las-o sa te cunoasca!
Oricum, mai ai de asteptat doar pana luni, nu fii nerabdator!
Fii diplomat si inteligent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune-i asa, adica ia-o cu frumosul si intreab-o chestii gen "sunt de treaba?" Sau spune-i asa "ce nu iti place la mine ca prieten?" Si cel mai important, citeste pe internet tipsuri cum sa exciti o fata fara contact fizic... iti garantez ca o sa mearga! Sper ca te-am ajutat. funda? :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Discuta cu ea. E simplu. Fi tu insuti. Daca te place te place asa cum esti. Si neaparat nu o suufoca cu mii de mesaje. Lasa totul sa mearga de la sine si va fi ok. Spor