| Donarar a întrebat:

SAlut TPU am o mare rugaminte la voi. Sunt virgina si am 16 ani. acum 2 seri am fost la o prietena cu prietenul meu. Si am impresia ca s-a masturbat inainte sa iasa cu mine si acolo mi-a bagat degetu in vagin. e posibil sa fi ramas insarcinata? trebuia sa-mi vina ciclu la sf luni si nu a venit nici acum straight face va rog ajutati-ma mi-e frica sa nu fiu insarcinata

Răspuns Câştigător
| Alex_1359 a răspuns:

Vorbeste cu el toata treaba asta, si nu ai cum sa ramai insarcinata asa, app ma lasi sa-ti bag si eu degetul in vaginbig grin?

12 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Nu se poate! Daca ramai asa insarcinata, inseamna ca e a doua venire a lui Iisus laughing Nu esti insarcinata nu te mai stresa

| CryChristiAN a răspuns:

Cu ce sa te ajutam '' sa nu ramai insarcinata''? Daca ESTI CONVINSA ca s-a masturbat, atunci du-te si i-ati un test de sarcina ( care costa in jur de 30 de lei).Noi nu ne putem da cu parerea.Si totusi, exista riscul unei saricini, dar pe viitor trebuie sa fi foarte atenta, pentru ca poti oricand sa ''obtii'' urmasi happy.

| oOSaritaOo a răspuns:

Nu ai cum, dar dacă vrei să dormi liniştită, fă-ţi un test. happy

| Maaryyneelaa a răspuns:

Din tot ce ai povestit tu, nu ai cum sa ramai asa insarcinata, dar pentru orice eventualitate fa un test de sarcina, costa de la 5 lei pana la,.,., lei, cu cat e mai mult cu atat e mai sigur, dar din cate am inteles de la un ginecolog, daca e sa fii insarcinata poate depista orice test! Aveti mai multa grija data viitoare!

Răspuns utilizator avertizat
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

De la ce "ai impresia"?! Si de ce tocmai inainte de vizita aceea?! Cam rar sa se poata ramane asa, dar e totusi putin ciudat - ati facut Petting, in vizita fiind? sau?! Macar s-a spalat pe maini inainte?! daca nu, risti o infectie! Stressul determina intarzierea ciclului! Ai mare grija pe viitor, pare ca aerian tipul tau! Iar daca esti virgina, nu iti dai seama ca printr-o astfel de manevra te poate dezvirgina, iar mai tarziu ai sa regreti?! Cauta carti, sau pe net, invata anatomia zonei genitale si fereste-te de "macho" de genul asta, pana nu e prea tarziu!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu cred ca ai 16 ani.
cred ca sunteti destul de micuti amandoi, daca nu stiti ca o sarcina este conceputa doar atunci cand "obiectul muncii barbatesti" intra in "jucarica" ta si lasa ceva in jucaria ta..doar asa apare o sarcina...cat despre deget/pix/morcov/masturbare etc, sunt intrebari infantile.
si stai linistita ca nu esti insarcinata, atentie pe viitor si poti sa dai cautare pe google ca te ajuta destul de mult.
pentru linistea ta sa nu mai fii stresata, sunt teste de sarcina la preturi modice.6-7-8 lei deci cred ca iti permiti sa iti cumperi unu sa te calmezi.
O frumoasa zi sa aihappy

| GoBackInFuture a răspuns:

Nu esti insarcinata happy.

| CosminutzaAdee a răspuns:

Vorbesti numa prostii draga! Nu esti insarcinata stai linistita scumpo.:*happy

| DNSK a răspuns:

Mah..generatie mc.donald's! jur! asta sunteti! spune-i prietenului tau, cand e singur, sa dea un search in prietenul meu google sa mai citeasca pe acolo articolele despre sarcina, sex, etc, ia-l chiar tu la o discutie cu privire la astea! mare atentie! mare atentie! nu va jucati cu suflete omenesti.