| OliverHeldens a întrebat:

Salut TPU,
Am o mica dilema. Imi place de o fata si ma inteleg super bine cu ea si nu stiu daca sa ii spun ca o plac pentru ca am mai incercat acum vreo 6 luni si m-a refuzat,
Sa o intreb sau sa trec mai departe?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu inainte cu tupeu sa nu devi catelusul ei daca fata nu vrea te retragi elegant esti tanar esti la varsta cearsafurilor

| corbulalbrosu a răspuns:

O noua incercare nu-ti va afecta deloc prestigiul chiar daca te va refuza din nou. Deci incearca fiindca nu ai nimic de pierdut. Fiindca noi oamenii uneori ne mai schimbam optiunile, aspiratiile, nazuintele sau visele, nu poate fi exclusa posibilitatea de a se fi petrecut asa ceva in cele 6 luni si in cazul ei si acum sa te trateze inalt mod. Deci datoria ta este aceea de a incerca. Succes!

| WaterDrop a răspuns:

Nu o mai intreba nimic.Invit`o in oras si pune mana pe ea, sarut`o.Nu`i mai cere aprobare in asa hal ca nu`i trezesti nici un fel de sentiment.Fii mai sigur pe tine si arata`i ca stii ce vrei.O dai in bara dupa ce ai facut aceste lucruri, asta e, urmatoarea.In timp vei vedea unde gresesti si nu se va mai intampla si iti vei gasi si iubirea.Nu mai intreba pe nimeni, nimic.

| annonim677 a răspuns:

Sa nu care cumva sa ii spui ca s-ar putea infiripa vreo relatie si nu e bine. ok?

| OliverHeldens explică:

So totusi poate a inclinat balanta spre nu