Pai în cazul asta o sa îți răspund cu drag. Nu poate rămâne gravida și fiind situația data, nu a rămas gravida deci nu e loc de îngrijorare. Dar e bine sa aveți grija și înainte sa treceți mai departe sa te informezi foarte bine în ce consta viata sexuala.
Nu este gravidă, ca sa fie gravida trebuie sex cu ejaculare in vagin, nu masturbare
Știu asta, dar era faza că ea m.a atins și am avut lichid preejaculator și ea după cică s.ar fi atins acolo la ea...dar nu știe sigur, doar ne dăm cu presupusul daca ar fi sa se fi atins acolo, ea fiind virgina...ar putea ajunge ceva acolo să rămână gravidă?
N-am auzit pana acum de cazuri care sa fii ramas gravide facand sex si penetrare cu degetele. In opinia mea nu are cum sa ramana gravida asa
Din moment ce vi aici și pui asemenea întrebări, e clar ca nu ești nici măcar major. Nu te apuca de viata ta sexuala dacă nu ești măcar informat cu lucrurile de bază.
Nu, chiar am 19 ani, și sunt o fire puțin mai îngrijorătoarea, eu din experientele mele știu sigur că nu e nimic... Dar ea îmi induce aceasta stare, și incerc să găsesc răspuns la alții ..care poate au trecut sau stiu ceva despre asta!
Ok, mersi frumos!
Pai în cazul asta o sa îți răspund cu drag. Nu poate rămâne gravida și fiind situația data, nu a rămas gravida deci nu e loc de îngrijorare. Dar e bine sa aveți grija și înainte sa treceți mai departe sa te informezi foarte bine în ce consta viata sexuala.