Cred ca si ea te place. Poate in acea pauza si-a dat seama de sentimentele ei pentru tine. Nu o sa pari disperat reamintindu-i. Vorbeste cu ea. Petreceti timp impreuna. Am fost in situatia ta. M-am certat mult cu acel baiat(el mi-a spus ca ma place), dar am trecut peste(cred ca si el) si suntem prieteni. Ne comportam ca si cum nimic nu s-a intamplat. Bafta!
Andrei1811, iubirea se simte. Tu ai simtit iubirea ei?
Daca tu te indragostesti de o fata nu poti sa astepti acelasi lucru de la ea. Poate sa simta ceva, sa fie atrasa de tine daca e cu tine. Poate nu simte pasiunea. Nu prea are ce face aici. Nu exista buton declansator.
>> Oare in aceea pauza de 3-4 saptamani a realizat ca a gresit
Nu cred ca a facut vreo greseala. S-a razgandit. Fetele se mai razgandesc.
>> Daca ii zic iar ce simt, o sa par disperat?
Daca nu vezi la ea vreo pasiune pentru tine, nu e cazul. E de ajuns sa-i spui ca te simti bine cu ea. Nu te grabi.
>> in unele zile e mai apropiata in unele mai distanta
Gandeste-te ce faci tu diferit in zilele astea. Cand sunteti impreuna va influentati reciproc. Poate te lamuresti.
Pe de alta parte poti sa o intrebi: Ieri te-am simtit aproape de mine. Azi parca esti mai distanta. Daca e sincera cu tine o sa-ti spuna ce e cu ea. Daca nu vrea sa stii poate e mai bine sa nu stii.
Bafta!
Clarifica cu ea problema asta, noi ne putem da cu parerea aici pana miane, dar tot nu te ajuta cu nimic daca nu vorbesti cu ea!
Este posibil sa o faca din plictiseala, este posibil sa se fii gandit si sa vrea sa schimbe ceva in relatia asta.
Ia-o mai usurel si mergi cu ea la un film, la un spectacol, dau pur si simplu la o plimbare prin parc.
E posibil sa fi realizat ca te place, dar e probabil si sa fi facut pauza aia pentru a te distanta si a te opri ca pe un prieten, iubitul meu ( inainte sa fie cu mine iar unde e cazul si acum) daca simtea ca o tipa care ii era prietena incepe sa se dea la el o ignora timp de 2-4 saptamani, dupa care vorbea cu ea, daca ea continua, o mai ignora o luna-2, pentru a pastra cu ea doar o prietenie
In acea pauza a realizat ca te-a suparat prin raspunsurile si comportamentul ei copilaresc si de aceea vrea sa-si indrepte greseala.