Se poate considera ca fiind un lucru, o fapta anormala sa va incepeti viata sexuala la varsta voastra.Insa exista varianta de a incerca pettingul, un sex surogat, care executat corect ofera placeri si stari de extaz similare cu sexul real insa are avantajul ca nu exista posibilitatea de a apare situatii neplacute cum ar fi o sarcina nedorita complet inacceptabile pentru varsta voastra. Puteti sa va simtiti perfect si fara a face sex real. Succes.
Daca ea vrea sa vina la tine acasa si vrea sa o faceti, faceti-o, dar protejat.
Avand in vedere ca iti pui aceasta intrebare nu cred ca esti 100% pregatit sa iti incepi viata sexuala. De altfel 14 nu este prea rau. Cam la 14-15 se intampla in general pentru baieti pentru ca voi aveti tendinta de a o incepe mai devreme.
Eu cred ca ar trebui in primul rand sa incepeti o relatie daca asta vrei. Daca vrei doar sex nici nu are rost sa mai discutam. Relatia nu inseamna numai sex.
Poti sa o aduci la tine acasa, sa aveti primul sarut (daca vrea si ea pentru ca secolul 21 mai e si epoca friendzone) iar apoi sa incepeti sa iesiti pentru ca pana la urma asta inseamna relatie. Nu zic sa nu va incepeti viata sexuala pentru ca pana la urma cand tot o incepi si atata timp cat e cu prezervativ e ok, dar gandeste-te ce vrei tu de la fata asta. Vrei relatie sau doar sa profiti de ea?
Esti cam mic sa iti incepi viata sexuala acum.
Tinand cont ca esti mic si ea la fel e clar ca daca incepi si nu iei toate masurile de protectie poti sa te trezesti cu un bebe.
Sfatu meu: Stai in banca ta.
anonim_4396 întreabă:
Ramoniqtzz întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: